六月 泰國 龜島 學潛水 OW+AOW+高氧

15 回覆
1 Like 1 Dislike
有冇巴打都係龜島學? 有冇好潛店介紹
下個月一個人去
自己小心啲, 嗰邊治安無bangkok咁好, 去咗KK園區就唔好
都係兵工廠邊間無所謂啦,不過覺得分翻開2次,一次上o,一次a+N好小小
我上網睇d潛水blog話如果有時間既話 一次過學好d, 因為好多地方既潛點都要A仔先有野睇, 分開學可能第時去其他地方貴d / 第時冇咁多假學+fun dive
巴打話分開好d係咪有咩原因?
touchwood
A仔同O分別主要都係夜潛同深度既分別, 岩岩玩我覺得考左個O先, 有番一定既自理能力先再考A同N都得

A仔同N考牌其實都係聽下書,可以下次去旅行果陣先做都得,A仔個牌同玩fun dive冇咩分別, N就更加唔會哂你時間, 搵日收工得閒搵個教練同你打住邊爐上堂都得

我女朋友考我都係剩係比佢考左O先, 不過都係我個人建議, 最緊要安全要緊就得
thanks bro
或者你考左O先,睇吓自己係咪鍾意潛水先考埋A好多人考完O就冇再潛btw, 巴打有冇朋友一齊去考?多個朋友學會有動力keep住潛
Crystal
我有考慮緊呢間同Bans
無朋友一齊學 成為左黎生之後都好難夾假
我記得連登有個潛力group,可以試下入去揾腳,外潛果陣d腳好重要
Bans好差
聽人講之前好似出過意外,上網睇嘅review都唔係幾好
之前都有個po 有講到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞