黑人魚之後又一力作:黑人亞拉岡

201 回覆
18 Like 160 Dislike
要求雙聖樹閃黑光
擺明歧視黑色魔法
以目前為止見到嘅圖推斷,所有照過雙聖樹光芒嘅精靈應該都會變黑人精靈
歐美官方 show 既精靈 明明以前 LOTR 都唔係咁

先唔黎啲重口既,就連 reddit 都有過討論

https://www.reddit.com/r/wow/comments/9lzf2p/am_i_the_only_one_who_thinks_the_high_elves_in/

但民間所畫同埋 warcraft 既就幾靚追得上日式精靈

warcraft 既

啲 art 站上既

東亞人呢面係因為日本既羅德島戰記影響到自成一角既日式精靈 elf 出現先去到咁靚,托爾金筆下既魔戒都係電影版選角揀得好,搵著 Orlando Bloom、Liv Tyler 演後生既精靈,真人版既 elf 當年呢兩人既選角無得彈

東亞創作既精靈:

有無巴打淨係見到把劍
有冇黑人包青天, 想睇
好撚癡線 點解佢就一定跟 motherfucker
黑人耶蘇
係未睇過佢既戲定點

訪問佢話自己自細就用motherfucker
黎克服語言障礙
點解唔出黑泰山
無乜點睇,但見有唔少電影係搵佢就開口埋口 motherfucker

開發團隊可以留返副閪牌當柴燒了
Niggy Mouse
咪就係 點解哈利波唔係42吋長腿 黃蜂腰h級巨乳魔法美少女?因為書入面有講佢咩樣囉
WOTC自己人
好似話反對果啲比人del / hide 哂
左膠:都唔係真實存在嘅人物,why do you care so much?

(提出原因之後)

左膠:你種族歧視!

#一定係打緊稻草人
其實似
尤其係英國北部嗰啲中年肥鬼佬
示意圖
因為得Black Lives Matter
希望有一日見到白人演馬丁路德金
選角嘅時候一定會有亞裔演員表示自己都可以勝任馬丁路德金一角

俾個機會亞裔演員啦
原著咪講咗係pale成班左膠都唔睇書
左膠:黑人都可以面色蒼白,你種族歧視!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞