一人分享一件最有征服感嘅食女史

180 回覆
117 Like 1758 Dislike
我同A小姐係同一間公司嘅同事,佢好靚又成日著黑絲。有一日,我地加班加到好夜,之後去茶水間食支煙,A小姐同我講佢工作好忙,男朋友唔體諒,所以工作同感情都好大壓力。佢同我分享佢嘅感情經歷,話佢有個男朋友,係工作完之後,佢就同我一齊去食宵夜。

講左好多公司野之後,食宵夜時太夜無車,A小姐就上我屋企休息陣再返公司。我屋企有養貓,佢好鍾意貓,玩玩下跌左入我身邊,開始哭。我就抱住佢,開始鍚佢,慢慢摸佢身體。開始摸佢個頭,錫佢條頸,捉住佢手十指緊扣,開始摸佢胸,最後就入左我間房發生性行為。

而喺發生關係嘅時候,A小姐嘅男朋友打電話俾佢,但佢就講大話,話係公司加班。之後,我地發現原來A小姐已經結婚,佢嘅男朋友其實係佢老公。佢話原來老公仲煮左晚餐等佢返去食,我好老尷。

之後,A小姐就成為我嘅性伴侶,每次加班都會去我屋企發生性行為,直到佢轉工。我知道呢啲事唔係好啦,但係當時好迷糊,無咩諗太多。
又幾正
鳩吹
女人其實比男人更想要性
不過對象不是你
pin
瞓醒未

你睇吓佢個名
應該未
發緊夢屌女
一陣起身夢遺
又要入廁所洗底褲
Ching綠得好!
熱火入決賽?你就真係打飛機啦
仲叫自己Butler
樓主我屌你老母
code?
有冇試過人妻?
人妻無,但係玩過失婚少婦
即係咁
唔係話唔想信你
但你圖都無張 我最自豪就係中出左樓主老母
As always, too skeptical to learn
And too illiterate except repeating lo mo and lo mo and still lo mo
Schizophrenia is diagnosed by a psychiatrist, not you
試過去工聯會上堂
識左件50路人妻
身材keep得好好
交換左電話之後日日wtsapp
傾傾下就上我到食飯,食完飯就自己訓上梳發話想抖陣
我走上去攬左佢一陣就開始咀,咀咀下佢好爽手咁除低隻介指,然後自動波除衫除褲,開波
寂寞人妻容易食
你咁撚勁嘅
50路都食得落?
點解咁講
起下底又block一隻傻鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞