貓貓懷孕一個月又屙又嘔(34)

1001 回覆
33 Like 1 Dislike
好好奇
你係鐘意三三舊毛
定二仔個頭
富富都好鍾意睇雨
條脷會唔會好長
富仔生快呀
富富好似大隻咗同靚仔咗
多圖多圖
Day 1139
人型睡姿

第三張會唔會太惡

兩公婆影嗰幾張
老豆個倒影
再加上佢一路行
好有黑社會大佬出場feel
第三個張個臭面
好似要問我攞零食
惡得嚟都仲係好可愛
棉棉忠粉
但我up又好似冇事
會唔會係樓主手機壞咗
二仔呢張真係好可愛
我呢啲不嬲撐開bb都忍唔住
Sor 肥手指撳錯負皮
自膠
話咁快曾孫們都要絕育
時間過得真係快
孫孫都要去絕育了

話咁快就7個月今次係二妹同三妹一齊做,有個伴

上次妹豬媽媽絕育,放底佢走出診症室,就關門果刻望住妹豬一隻妹留喺入面,真係要忍住唔好喊,真係好心痛

到走出獸醫診所去餐廳,沿路諗妹豬一個妹唔知驚唔驚,個手術係咪好痛,唔知佢合唔合作,唔知手術順唔順利,唔知佢會唔會掛住我,唔知佢會唔會嬲我帶佢去受苦,一路諗,就忍唔住崩堤

所以今次長痛不如短痛,一次過做兩隻,請多幾日假全天候mon 實主子
曾酸酸們好可愛
孫孫大得好快啊
陳曾孫孫要加油
生日快樂呀富富
祝富富同富富主人都身體健康

今次絕育大成功
兩姐妹真係齊上齊落真係好sweet
搭車途中,二妹好緊張,不停叫同撞袋
去到診所,我地試吓將兩姐妹放埋同一個袋,結果二妹就冷靜咗可能佢哋真係習慣有同伴一齊先安心

跟著到接佢哋走,護士姐姐同我講,佢放佢哋出嚟玩,之後試吓放埋入同一個籠,佢哋兩個就即刻痴埋一齊,二妹仲好有姐姐嘅感覺,保護三妹

返到屋企我先最擔心,上次妹豬媽媽絕育,返到嚟大哥三妹都唔認得媽媽,仲fee 佢得二妹好孝順錫媽媽

今次竟然出乎意料,哥哥竟然冇fee 妹妹,仲守喺籠附近輪流睇住二妹三妹唔玩玩具唔搗亂,淨係守喺妹妹附近,我真係老懷安慰佢哋兄妹感情真係好好
依方面真係要感思佢地冇遺傳到曳B老豆

今次絕育大成功
兩姐妹真係齊上齊落真係好sweet
搭車途中,二妹好緊張,不停叫同撞袋
去到診所,我地試吓將兩姐妹放埋同一個袋,結果二妹就冷靜咗可能佢哋真係習慣有同伴一齊先安心

跟著到接佢哋走,護士姐姐同我講,佢放佢哋出嚟玩,之後試吓放埋入同一個籠,佢哋兩個就即刻痴埋一齊,二妹仲好有姐姐嘅感覺,保護三妹

返到屋企我先最擔心,上次妹豬媽媽絕育,返到嚟大哥三妹都唔認得媽媽,仲fee 佢得二妹好孝順錫媽媽

今次竟然出乎意料,哥哥竟然冇fee 妹妹,仲守喺籠附近輪流睇住二妹三妹唔玩玩具唔搗亂,淨係守喺妹妹附近,我真係老懷安慰佢哋兄妹感情真係好好
依方面真係要感佢地冇遺傳到曳B老豆

佢哋三個都好sweet
時間真係過得快
話咁快就到班曾孫都絕埋育
曾孫們全部都好可愛啊
三隻嗎貓樹嗰張好cute
多謝曬會長update
我心掛掛諗住咗班曾孫們好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞