Casetify 用咗3個月就甩Printing,CS話….

265 回覆
96 Like 268 Dislike
我都試過!!!

果陣門小雷出 忍唔住買

過一個禮拜已經甩左一忽!!!!

我去門市同個店員講 佢話唔可以再換過個

要用 「半年內保養免費換一次 」 果個保養

話建議我用多一排先再返黎換啦

跟著我搵第二個店員再理論過 話一個禮拜就甩coating 好明顯係品質問題!!

最後呢個店員先即時換過一個比我
講左 幾百次,智力測試,總有人會繼續去買
所以我次次行過casetify studio
個心入面就笑9班傻仔/傻女
你話 made in us/europe 我都可以考慮吓
Made in china 真係送先肯要
幾百蚊不如買原裝殼/加多少少錢買apple care
最好笑係好多係跟風/曬命嘅港女
不如慳返啲錢買Chanel好過
華強北5蚊貨
我個iPhone case用左唔夠一年 但啲皮甩甩地 打去Apple CS 話冇得換 幾百蚊買 呃錢
我要見casetify分店愈來愈少!
大家一齊罷買
利申 無買過
Casetify好似唔係小店嚟㗎喎 喺美國好出名
下 甩printing去門市即換喎
我都換過一次
嗰陣做包裝 見到嗰張訂單要$700一個殼 我就覺得買嗰個人好撚慘 水魚咁撚
大把人年年換,都換幾舊水case,

問題係casetify真係太垃圾
笑死 我有買過 知你講緊淘寶邊間舖 真係一模一樣 連個框 同埋嗰啲字母都係一模一樣 手感嗰啲都係
拿唔好咁講

大家都係大陸野

係on9 人會見到個名當係電話殼界LV
淘寶野無試過用半年就甩皮甩骨
係成個殼散咗
淘寶買都係幾廿蚊一個
Quality 差到
真係淘寶買都好過佢
唔知係樓主批次問題定點
我用左半年都無點甩
之前個AirPods case跌左半個
佢都直接送個新嘅嚟
樓主有冇再問下
Casetify算係咁
之前用過hood
一個月就開始甩
但就係見到本地設計師design既款好鍾意
淘寶、翻版話者其他渠道完全買唔到某位設計師既手機殼,咁可以點算
明知啲料係差,但點樣可以買正版支持到鍾意既設計師
支持佢唔一定要買殼既
Casetify 根本就係智商稅
明明大把質量高嘅手機殼可以用
spigen 幾好
佢D CASE厚撚到, 買個班人用番3310 算啦
住貝沙灣同住公屋的智商分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞