菁英AD 宜家主要開實況分享升分心得,技巧

602 回覆
5 Like 28 Dislike
想問一下汎,幾時玩電力無盡幻影?殞落幻影無盡?殞落鬼索?三相幻影殞落?暮色黑刃三相鬼刀夜色緣界?應該點判斷出咩裝? 順風時應該做啲咩?逆風時應該做咩?小弟係垃圾金牌仔,所以好多野都唔知點做,唔好意思
想問一下汎,幾時玩電力無盡幻影?殞落幻影無盡?殞落鬼索?三相幻影殞落?暮色黑刃三相鬼刀夜色緣界?應該點判斷出咩裝? 順風時應該做啲咩?逆風時應該做咩?小弟係垃圾金牌仔,所以好多野都唔知點做,唔好意思

其實宜家多數玩IE雙電刀流
殞落就對面真係好多坦/會痴住你 你要偷移速走先出
順風就拎多D地圖資源啦
逆風就睇隊友清唔清到兵 清到就自己單機農住先

順風就拎多D地圖資源啦

但係暴擊流後期切坦有啲吃力,加上Q點滿都係上50%物理攻擊,令暴擊流變弱很多
如果對線遇上達瑞文、燼、凱特琳、寇格魔應該點做?

順風就拎多D地圖資源啦

但係暴擊流後期切坦有啲吃力,加上Q點滿都係上50%物理攻擊,令暴擊流變弱很多
如果對線遇上達瑞文、燼、凱特琳、寇格魔應該點做?

汎切坦唔會太吃力架WO 有W
其實睇你隻SUP識唔識玩 同埋要睇對面組合 就咁講好難講 如果真係怕 出多蘭盾+重物防
凱特琳nerf左仲洗唔洗玩

我覺得唔會點揀 始終宜家有太多比佢好既選擇
E.G 燼 克黎斯坦 ''殺''雅
小弟低端廢物 main ad 想問點樣判斷隻ad 可以出物穿裝 而唔出ad 傷害裝? 係咪睇果隻ad食技能既ad 系數多唔多? 定係睇埋依唔依賴攻速? 小弟本來main ez 但後期輸出太低 勝率大劈 無哂自信 最近練咗葵恩玩暴擊攻速流 由金5爬分 o 唔ok?

宜家多數都係玩物穿流/暴擊流

樓主 聽完你咁講 我轉玩物穿流 發覺好唔順手 玩慣攻速快嘅角色 想問一下圖奇同寇格魔都係後期大魔王 但究竟要因應咩情況而決定選邊一隻 如果問題問到廢 唔好見怪 小弟低端廢物
小弟低端廢物 main ad 想問點樣判斷隻ad 可以出物穿裝 而唔出ad 傷害裝? 係咪睇果隻ad食技能既ad 系數多唔多? 定係睇埋依唔依賴攻速? 小弟本來main ez 但後期輸出太低 勝率大劈 無哂自信 最近練咗葵恩玩暴擊攻速流 由金5爬分 o 唔ok?

樓主 聽完你咁講 我轉玩物穿流 發覺好唔順手 玩慣攻速快嘅角色 想問一下圖奇同寇格魔都係後期大魔王 但究竟要因應咩情況而決定選邊一隻 如果問題問到廢 唔好見怪 小弟低端廢物

KOG MAW同圖奇呢2隻都係無位移
不過我會覺得圖奇生存力比KOG MAW好D既,始終有招Q
會戰前用招Q 唔會現身住 等你D隊友食咁D技 你再開R射就會高輸出的了
KOG MAW就好睇你隊友同你走位

KOG MAW同圖奇呢2隻都係無位移
不過我會覺得圖奇生存力比KOG MAW好D既,始終有招Q
會戰前用招Q 唔會現身住 等你D隊友食咁D技 你再開R射就會高輸出的了
KOG MAW就好睇你隊友同你走位

Thx 比咗正評 好詳細 咁樓主大大 爬分果陣 會幾時選擇呢類大後期ad 睇咗sup 用唔用保排角or 團控角 我呢期輸好多 感覺自己唔太識睇對面陣容選ad 角色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞