睇嚟「鷲哥」高天鷲今次又諗住食自己個囡

85 回覆
21 Like 154 Dislike
睇鷲哥個表情 今次似乎又諗住搞自己個囡呢

吳岱融演「鷲哥2.0」暴力再升級 黃智雯嚇到驚 大爆仲有超激情節

新劇《隱門》將於下週一(29日)播出,其中吳岱融飾演喪盡天良的大反派葉嘯天(喪天),早前吳岱融接受訪問時更透露新劇角色將會比《巨輪II》「鷲哥」更加變態,戲份將會極重口味,掌摑、性虐戲份樣樣齊,嚇到對手黃智雯拍攝期間長期處於崩潰狀態!

吳岱融與妻子鐘淑慧,及藝人王綺琴到吉隆坡出席活動。談到將於29日播出的TVB新劇《隱門》,劇中再次演大反派的他,揚言這次的角色比《巨輪2》的高天鷲更賤,連在旁的老婆鐘淑慧也忍不住說他「更變態」,劇透他狂打劇中女兒黃智雯很恐怖!
重溫鷲哥經典場面
高登鷲
想睇佢再同鄭伊健合作
王心慰出品,必屬佳品
想睇
當年真係好可惜 啲人未識欣賞
BL
講起吳岱融又諗吓起佢套社團之撚位
挑那星 唔記得放呢兩張
感覺成套戲應該會好memeable
正過條差妹多多聲
真人應該成個妹妹咁 會幾好J
今次會出咩潛力圖出黎
度身訂造角色
平時啲有錢佬玩明星姐仔玩得仲激
驚咩
見過佢真人 靚過喺電視睇既好多
雖然感覺好大牌 但勁撚有氣質
應該會有好多
有無得井多啲 點大牌法?
我淨係聽過個做空少friend話喺機度見過佢 真人唔多出聲好靜 但都有唔該前唔該後
感覺好似覺得自己係大明星既feel
但真係幾有星味 所以唔反感
香港有啲有錢佬玩仔唔玩囡

早前有報道刊登了35名自願為劉定成拍照的藝員名單,當中跟多名藝人及港男同名同姓,當中包括羅仲謙、前港男袁偉豪及憑無線劇集《天與地》少年家明一角彈出的張景淳等。劉定成前日向傳媒承認有關名單屬實,指名單「只少不多」,又在散庭後自爆曾為陳偉霆和羅仲謙拍照,更描述兩人身材,指陳偉霆「小而精瘦」說:「那時他還很小,樣貌很好,但好瘦,那時他還未入娛樂圈,未有腹肌。

還稱羅仲謙「未入行前就是肥仔,系入行之後先修身練成大塊頭。」更比較陳偉霆及羅仲謙說:「一個( 羅仲謙) 成熟靚仔,一個青春可愛!」並笑稱跟兩人都有合照,但羅仲謙和陳偉霆均否認認識劉定成。

原文網址:https://kkne.ws/ybRKW0
羨慕見過真人
想見識下浸星味
公衆人物黎講我淨係見過賓穎,八両金,李思捷同連登女兒錢七錢嘉樂一家
啱先諗起呢兩段舊聞同金句cap圖
「我上得黎就預咗畀你扑」
黃智雯個look有av feel
Ex嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞