[ViuTV] 2130-2230 全民造星V (26) 4個教練衝出來救人!

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
有冇人覺得
路 飛唔係真係咁得意…………
真係估唔到伍姑娘咁手緊
以為有啲樣嘅人佢都會鬆手啲,點知睇呢啲咁無形嘅特質
同埋好似真係無幾多個人攞到佢盞藍燈
真呀,通常佢㩒得多數真係universally都覺得好咁滯
佢真係似一間agent公司揀artist咁
得就得,唔得就唔得
順便睇下養眼仔仔當福利
但唔等於你會入到
明明見住佢睇到出哂水咁嘅樣都無㩒
反而啲佢覺得熱血或者有火嗰啲就會咁
但我都係睇唔透團火係啲咩
可能感性仔仔或者情緒外放啲嘅人會click到佢掛
蚊香
想快啲睇佢表演
伍:出水還出水,入圍還入圍
agger 個臨記真係唔值得有燈
foul咗呢三個係比起佢更加值得一燈
個二世祖唔值有一盞燈wor
而家睇返,成件事都戇撚鳩
參賽者on9 都算,ViuTV 仲要幫手踩多腳搞到人永不翻身

淨係睇樣,Kento好撚過咩小平好多
講唱功,唔敢話好撚好聽,但肯定好過Mirror

個咩小平,唯一長處就係dancer 入面
屌你老尾 差唔多8成參賽者都係dancer 底本身識,見到個好好先生入唔到,就將d 怨氣發洩喺個唔關事嘅人度
劉馬車
Mosley 連姜B 都屌,賤到

https://youtu.be/4fd64Bfp034
兩個有錢仔係咪屋企人落左order叫viu比佢玩下算
西班牙mix同唱「半」果個咁撚難聽都有一燈

同埋今屆無哂黑房講是非
導師出黎救人一定有人唔gur
雖然ak都有屌,不過睇返ak真心靚仔
老實講導師出返嚟say sorry, 紅組反應冇咁好既
真,木獨但識彈識唱,呢啲人俾導師先好train
本身都唱得難聽都唔知點train

不過錄咗十幾個鐘佢地都審美疲勞啦,仲要中間出咗一堆勁人
三個最手緊係佢
香港人係唔buy呢啲架啦
首先芝麻仁已經扣一半分先
樣又生得極芝麻
實力平均但無樣嘢勁,年紀又唔細
性格又認真撚咁
似係一大班人出嚟玩佢係度講公事個啲人

好似張敬軒陳蕾咁勁又唔同講法
同埋陳蕾呢啲大情大勝嘅性格多人鍾意
追到第7集 屌你同係repeater既阿生完全屌打Morley
有乜機密問題
表演啲乜係自己一早決定
綵排嗰時其他人一早驗過貨
樓上話有人或者會跟評判標準同出咗場嘅人改自己嘅表演呀嘛
kento 除左痴利根,其實無乜野
無啦啦俾人屌+針對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞