林作:Anson Lo 你試下部電視壓在你頭上

282 回覆
4978 Like 185 Dislike
林作今次就啱啦

「成功人士」講咩都係真理咁
ON9?乜野好多時?有幾多時?有邊次?
搵大眾嘅錢
就要接受大眾批評
完美演繹"咁多人死唔見佢死"嘅道理
咁都壓唔中
佢而家咪有同理心,同理緊阿mo
佢係比較理性
"香港型支那種"就鍾意煽情
所以唔啱聽
anal心靈毒雞湯: 再強大的人都有脆弱時
成班人為咗屌anal連林作都含
反鏡開始成為主流/流量密碼
林作狗得嚟講嘢都似返隻動物
唔難答。
[如果係我,我都希望各位之後可以好好過生活]
有幾難。你哋未見過真正識講嘢既風涼人。
林作成日抽水 好撚煩 收皮得唔得
我講緊係意外嘅事
即係咁 我唔知佢乜水博唔博表現扮唔扮慘感唔感冒啦

但話晒佢哋都叫朋友 個mon條繩又唔係佢切斷 獲獲都攞呢樣嘢jer住佢 我覺得有少少人性都唔會笑得出你都唔會想見到個朋友咁啦仲要講到係佢害人借人上位咁抽水

你睇下之前啲人喺林作FB留言笑鳩佢 你睇下佢做咩 變咗隻狗咁周圍咬
係,spin去跌mon單野護主完全係有閱讀障礙
見樓上講呢個page成日po mirror語錄
去睇過又真係成日po嚟呃like呃cm不特止仲特登tag埋人地fans club
鏡粉又成班傻西去cm吹奏自己偶像幫人增加engagement rate
佢地偶像平時幫人賣廣告要收錢架
呢啲咁嘅濕鳩page多得班傻西免費就賺到engagement rate
佢講嘢都叫有道理為你嘅智商感到擔憂
佢成日病又依樣又嗰樣 搞到失“準” 又唔見人
仲話冇嘢係承受唔到
你賺到曝光
我睇得爽
winwin
不如落埋拳賽挑戰
Lolwat
關你乜事

#利申非作粉
雖然唔太like anson lo。但係件事發生咗又真心唔太關個藝人事。表演現場裝置出事怪個藝人?唔講以為個藝人全權負責埋檢查既。林生只係利用件事炒花生。唔代表佢講野好貼地唔風涼...
呢d金句同 忘了愛。。。 嗰啲真係無分別
好撚MK好撚柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞