原來Blackpink啲女個樣仲差過 Angelababy

310 回覆
105 Like 709 Dislike
呢款長直髮響香港女藝人入面已好少見

全部都同一個醫生?
靚靚下巴仔
ab靚係靚 但係個樣太公式化同埋容易審美疲勞
我都係覺得bp靚啲 靚得黎又個個都有啲特色咁
你講version幾?
Ab個底本身就好 眼鼻個啲都靚 面型本身就係細
只係有個血盤大口 同埋啲牙出事
整左牙 同加左個下巴 就變絕色美女
靚係真係好靚 但硬係覺得個樣好無特色 加上佢依加大陸味勁重
本身個底好睇
整完咪仲好睇
無話過佢唔靚口
btw我睇baby係想睇你的樣子。。
Baby真係好靚女 Mix得啱啱好
好多混血嘅個樣會太外國人樣
連登開始吹奏Angelababy喇
Blackpink本身啲醫生真係比下去
都係呢度最順眼最pure最撚靚最吸引
Angelababy 始終係四份一德國混血,Blackpink 四個都係純亞洲血統,咁梗係Angelababy贏,不嬲Mix都係靚仔靚女啲,李嘉欣、黃秋生都係咁
如果計精緻程度,Ab會贏,因為子瑜面型冇而家Ab咁靚,角度唔好嘅時候會覺得面大,個鼻都冇ab咁精緻,不過睇返子瑜細個啲相同片就知佢真係純天然,ab冇郁眼同鼻都係整咗個嘴同下巴,加埋辨識度,ab樣太多人照住佢整我就buy子瑜多啲
洗唔洗去到亞洲日韓自己都有唔少靚女,一定要得BLACKPINK做代表咩?韓國有宋慧喬、孫藝珍、允兒,日本都有橋本環奈、濱邊美波、仲有未結婚前嘅新垣結衣
呢個醫生,而家幫呀Mo
好快行得走得
樣子巴打既一系列圖呢?
可以睇到整容進化。
開始話佢冇整容,本身就咁既樣 我記得以前迪士尼開心星期六佢同陳偉霆根本就唔係依家呢個樣,個樣完全唔同晒。
佢每隔一排個樣又唔同左
咁都要吹
個下巴都唔知整左幾多次
以前同jm 鬥
美女徐晃最正嘅女嘉賓係Kama

好懷念樣子巴
jisoo唔遜色過Angelababy
佢哋個仔有冇曝過光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞