[綠軍讓三追四] 2022-23 NBA季後賽討論區(61)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
我唔係塞迷,只係一個相信塞狗會champ 嘅believers
佢只係熱黑 邊隊打熱火佢就係對家

星期日有波睇
大哥有退休嘅打算已得到AD嘅證實

Ad表示呢個唔係因為出局後嘅晦氣說話,而係之前大哥已經有向佢透露過。

話說有一次佢同大哥傾2024年會唔會聯手一直打美國隊,大哥表示可能到時候佢已經退咗休,AD以為自己聽錯咗同大哥講唔係2028年wor,係下年果隊,大哥表示佢知道係24年。

AD認為其中一個原因係大哥開始覺得自己唔再無所不能、而多年黎為左籃球佢放棄左好多野,大嫂都多次希望佢可以多陪家人,而呢20年黎大哥都贏盡一切、唔係咁易再搵到動力去推動自己。

而大哥都已改口佢就算唔同bronny一齊打波都okay

會唔會真係退呢
佢點都會打埋下一季 佢唔會係暑假講完直接退嘅人
快撚啲🥹🥹🥹🥹
菠菜18冠既話 我猢如何自處
條友Drama Queen,應該會好似Brady咁彈出彈入博上新聞
等Gm7再睇
輸兩場呃多四日比herro復出啫
逆轉專家(被)
贏輸都係6月先開始final
係咪想班友練多幾場波 默契好d
死開啲啦
係有料就係佢打緊史波啦
河流始終都係流住綠色既血
占士大哥沒有輸
老閪都刷過40000分先退啦
大哥有退休嘅打算已得到AD嘅證實

Ad表示呢個唔係因為出局後嘅晦氣說話,而係之前大哥已經有向佢透露過。

話說有一次佢同大哥傾2024年會唔會聯手一直打美國隊,大哥表示可能到時候佢已經退咗休,AD以為自己聽錯咗同大哥講唔係2028年wor,係下年果隊,大哥表示佢知道係24年。

AD認為其中一個原因係大哥開始覺得自己唔再無所不能、而多年黎為左籃球佢放棄左好多野,大嫂都多次希望佢可以多陪家人,而呢20年黎大哥都贏盡一切、唔係咁易再搵到動力去推動自己。

大哥都已改口佢就算唔同bronny一齊打波都okay

會唔會真係退呢

bronny仲有人肯用首輪選咩 一直都以為選細送大
其實佢有傷仲打到咁係仲好勁
係預著個仲癲既姐
點睇吾蝗去刺
占係商人底
佢家下都為退休後business做打算
點會去馬刺呢d細城市
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞