陳小姐去半島食阿媽家姐

607 回覆
2038 Like 30 Dislike
你啱呀,但呢啲嘢都係大家事後孔明,個陳小姐搵完個經理,喺佢口中得知姐
咁佢唔搵經理,又點知實情係點
我只係講緊正常人遭遇咁嘅事,佢去搵果位經理我覺得好合理姐

我亦都唔知話陳小姐成單嘢完全冇錯到,所以我先話佢嘅要求見仁見智,我唔評論姐
但係連登仔一見我「好似」係撐佢喎,就非黑即白咁好興奮群起而攻之
間餐廳處理得幾好 大方得體
中英文都
佢唔係淨係搵經理喎,佢係搵完人哋解釋完佢叫人全單退錢,唔退fb見喎

喂大佬啲人圍攻你係你斷章取義,食飯遇到一個咳嘅師傅可以唔舒服,但佢仲有之後嘅行為就唔係正常嘅表現啦

你淨係拎佢一個行為嚟撐佢又唔理佢之後點做,好難唔話你喎
個!都有好重要既角色
懷疑你老母咩,人地咳幾聲就屈鳩人中武肺,佢依幾日淨係去一個地方呀?去個陣唔會經過其他地方呀?事實依家個師傅就冇中招,而其他去過依度食野既人就冇一個話有事,條臭閪敢唔撚敢同間餐廳道歉呀柒頭?
條女食完飯之後夜晚唔舒服?咁好明顯唔關間酒店事啦,中左起碼兩三日先會開始唔舒服
政府都講左無事,條女重周圍散播恐慌,根本就係違反國安法
我懷疑你係on9, 我要投訴你
DLLM習犯
睇死陳小姐無錢打官司cap水賠償
點樣證明佢中嘅病毒嘅源頭係間餐廳
咁我下次講清楚啲,我唔撐佢㗎,條陳小姐咁撚肉酸快啲仆街死啦
雖然佢搵經理係冇錯,但之後嘅嘢就錯到無倫,抵佢畀人放上網公審,認住佢個閪樣,人人得而誅之

所以人都係同聲同氣,連登仔感覺係咪會良好啲
佢已經唔應了
咁我讚你眾人皆醉你獨醒,咁你又係咪舒服啲

你自己講嘢斷章取義畀人話好正常啫,邊度話得你錯你咪講,唔夠人講就玩晦氣你啱哂你最撚醒全連登得你一個客觀咁好未
陳小姐收到張卡果陣應該想揼電話

真係bicth 黎
睇到第三行佢嗰句 冇乜地方可以打卡 就知佢臭八啦
做乜撚野
自己拎黎柒
有冇邊間推薦?
睇撚到以為我自己英文差
Cherrie 啲fd?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞