[Switch] 薩爾達傳說 王國之淚 [25] 扮工傾ZELDA

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
有隻yahaha 會提你話佢個frd去咗某度
提示
淨掘礦
之後去礦場換電
就係想問啲礦係邊?係咪有個地方好集中有好多礦,定其實都只係周圍打果啲有怪營地
牛奶係邊到搵?
原來咁多人都係用爬
搵隻牛打兩野,佢會跌牛奶出黎

利申:9up
唔知點上去,又夠氣,無理由唔爬
今集未見過人馬,想在d 怪物升級前搵隻玩下,邊度有最低級個隻?
開地底地圖順便打boss同蓋依基地一次有20個結晶, 地圖mark低個boss位置等血月番生再番去刷,
礦石扑番黎既建議你留黎藍圖整野用, 你換哂黎升電池自己冇得用又係哂氣, 大礦就可以拎哂換結晶反正藍圖都用唔到大礦
如果出DLC將botw嘅能力加曬入去王國之淚就正
西海拉魯平原, 最基本果隻, 琴晚先去搵佢拎材料升衫
想問迷霧森林究竟點解除d霧, 係地底入左去, 解救左yahaha村
d霧仲係到
我都係爬 搵路仲慢
返左監視村原來我已經開左牛奶同米賣
係唔係全部井/山洞都應該最少會有一個寶箱/青蛙??
今晚想通頂清一清個list
十幾個任未做唔想去下一個主線住
認真有玩過botw個感覺應該差好遠
好似卡卡利科村嗰兩個攻防阿伯由botw鬧交鬧到totk 跟住再和好
仲有講故事俾d女聽嗰個老豆(好似叫多朗) 本身兩個女細細粒勁得意 到依家大個咗唔理老豆
個感覺好親切 好想搵返晒d npc一齊傾計
巴打講得咁直接咁勇唔四重加密
我琴日講一講就被人屌老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞