政府應暫時關閉取消器官捐贈網站

224 回覆
1091 Like 34 Dislike
https://www.codr.gov.hk/codr/CInternetAgreeWithdraw.xhtml

大大條link係度個個都上到去取消登記,容咩易比別有用心嘅黑暴利用黎搞亂香港,破壞我地中國同胞福祉😟

請廣傳🙏🙏🙏

延伸閱讀:
政府譴責:別有用心人士肆意貶損「中港器官移植機制」!蔑視兩地同胞血濃於水
https://lih.kg/3395181
由亂轉治要靠大家🙏🙏😟

唔郁
我懷疑呢個網站係政府內部有黑暴滲透寫出黎,肆意貶損兩地建立恒常器官移植互助機制的積極意義,實為蔑視兩地同胞血濃於水及過往各種無私捐獻互助,以至內地無私捐贈器官挽救本港病人生命案例的事實,完全漠視兩地輪候器官病人的福祉,亦曲解國家的器官捐贈及移植的發展和分配制度。
幫手推🙏🙏🙏真係靠大家守護中國人利益
正傻仔, 改用paper work ,個 loading 咪仲大,
做撚死你班友,邊條傻仔諗出嚟,
正一 on 9 無藥醫
政府手腳一定好快💪💪💪
個d別有用心嘅人
得返唔係好多時間作惡!!
國家安全排第一🙏
都係永久關閉網站啦 要取消登記可以學下cut有線咁🙏 以防別有用心
係咪以前有登記先要取消
衞生署亦留意到近期到中央名冊網站取消登記的數字有不尋常情況,在去年12月至本年4月的5個月期間,共有5793個取消登記的申請,遠較過去數字為高,有2907個更是根本從未登記卻申請退出或重覆取消的無效取消申請,不排除少數人意圖擾亂中央名冊的代表性及增加政府人員的行政負擔,政府對有關行徑極為不負責任並予以譴責。
佢哋唔係入電腦就search到咩
有幾大負擔
Done
集氣
黑暴既器官點可以擺喺支那同胞既身上
一定要取消
始終血濃於水 支那同胞都會既往不咎 大方接受你嘅器官
黑暴既器官點可以擺喺支那同胞既身上
一定要取消
始終血濃於水 中國支那同胞都會既往不咎 大方接受你嘅器官

sor打錯改返 支那同胞唔好唔比我捐器官🙏
別讓人礦跑掉
搵到張超耐歷史手寫器官捐贈卡,但又唔知有冇正式登記過入名册,想查名册check吓自己有冇登記過又要收行政費。
可以為高等人種獻身係我地香港人嘅榮耀啦
取消又唔使收費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞