歷代爆旋陀螺賣出數量

416 回覆
172 Like 6 Dislike
細個唔知邊到口耳相傳用沙紙磨平玄武個底會仲勁
原來呢隻叫HMS,細個都有,覺得好精緻
熱浪蠍虎
而家想買返鋼鐵戰魂嗰代仲可以係邊到?
玩老翻唔係問題, 但點解覺得打贏正版好型? 啲老翻由其由是成舊鐵個啲根本就唔安全又唔似正版有qc, 出事都唔知揾邊個負責, 好彩我屋企有錢, 係樓下私樓公園玩自己圍內玩, 你班窮撚玩老翻玩埋我個份啦, 幾廿蚊都要慳
玩呢啲19野都有得晒命
我都唔明成班玩老翻衝出黎哂命話自已打贏正版做乜鳩
烈風天馬個擦膠底勁撚廢
唔知邊個天才諗出嚟
同我轉呀!朱雀戰神
文賺鋪一定好撚發 淘寶賣
我得果隻唔知咩大地龍 係咪最廢
你用錯方法姐
所以隕石魔龍係咪真係咁勁
細個睇到條YouTube片係好似動畫裡面咁手轉慢慢吸然後打贏人
但係無耐果時無錢買唔到嚟試

示意片(搵唔到細個睇個條,睇住b站依條先,不過條友好似有改裝過)
https://www.bilibili.com/video/BV1G14y1R7Vk/?spm_id_from=333.788.top_right_bar_window_history.content.click&vd_source=12cad21b95c687bdf899b206024751cb

仲有依個數碼發射器又係型到阿媽都唔認得
左轉右轉計分測速乜野都做到咁
拎住去公園未打已經贏半
小學雞嗰時,放學去屋企樓下公園見到有人揸呢舊嘢,型到仆街
但大少少去打比賽嗰時,唔見有人用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞