P1X3L 討論區 | 麥花臣是他們的目標(夢想?)

232 回覆
26 Like 15 Dislike
而家有唱片公司同冇唱片公司有咩分別
巴士廣告?
電視屏幕廣告?
外牆廣告?
以前公司有嘅嘢而家冇晒
睇Viu1個IG動態話P1X3L5G上台計劃話13號做?早咗咁多
713??咁趕?
不如搵5G FC夾埋一齊買塊巴士站廣告牌宣傳下
有冇puzzle巴絲想開上台計劃po?
估唔到 <P1X3L 5G> 出面幾好反應
希望多d人留意到同支持佢地

由出道到而家,終於見到佢地展開各自嘅領域
免費巴:跳唱=做戲>>綜藝
佐治:綜藝=做戲>Rap>>跳唱
馬高:跳唱=綜藝>>做戲

希望佢地繼續努力,繼續圈粉

btw 到底團歌幾時先出...
Phoebus吳啟洋甘令仔又181cm都唔紅?有無天理?!
https://lih.kg/3470827
前排去咗巴士生日會
呢度補祝返巴士生日快樂
你地就好 有得同巴士行禮
拍團歌MV啦
幾時真係會出到團歌
好中意睇佢地3個跳唱
頭先睇P1X3L 5G見佐治提起演唱會,真係鄧佢地心噏
明明講到咁實今年年中,都可以推到變下年仲要不確定
雖然而家三子正值上升期,再吸多d人氣同puzzles先都無壞,但得而復失點都係唔抵,希望下年真係有啦

btw 都想順便讚下三子,呢個節目見到佢地成長左好多
尤其是免費巴偶包大解放,佐治真心話mix綜藝魂,都令人喜出望外
至於Marco,今次中規中矩啦,但講野比以前流暢左,算係有交代

三子繼續加油,要係唔同領域發揮所長啊

(p.s. 團歌快d出啦)
嗰陣佢仲未知演唱會已被取消
仲好有心機咁準備
搞到我對眼又流汗了

不過我都有信心下年暑假可以搞到
因為間公司少咗藝人 應該輪到佢地啦

呢套嘢進步最多真係免費巴 記憶中頭一兩集免費巴直程係MVP
佐治最近MM730向色狗方向發展真係效果好好
證明做返自己係最好
至於Marco, 因為佢係我主人, 所以唔理性分析啦, 佢永遠係最好
https://youtube.com/watch?v=W0qTPj63AmY&feature=share9
啱啱睇完巴士訪問
會有新團歌
期待快歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞