CSGO 賽事討論暨技術交流區 (66) BLAST MAJOR PARIS 一齊gel vita champion

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
有每人試過贏到faceit啲每月任務拎skins?好似勁難
首先要出到cs2先
如果無cs2 都係用返依家個version
差唔多要每日連打10粒鐘ranking先贏到最後個skin
同fd 5排差唔多場場贏就快啲
但你連贏咁多升好多elo 之後撞啲人都係5排/全solo 2500up elo人
無可能場場贏 你晒咁多時間不如直接去返工賺錢買
除非你住生活成本極低地方先好過返工
你唔怕比人封multiple account既話
可以你借晒比所有朋友用同一個帳24小時玩咁都可以拎到個skin
我以為70win就得
點知係一級級咁加上去 中左伏
唔係, 每個幾十場只係每一階
要解晒咁多個mission再贏skin要贏二百幾三百場
計埋你一定會輸 要打400場先拎到個幾千蚊skin
呢個MM數量真係職業咁打

其實而家都叫改好左 你每階勝場係少左但比多左points
以前100場先50K points
有時200場100K points 無咩可能解到
咁快玩厭lore?
M9唔鍾意lore 我會玩butterfly
我係諗住反正都係打機會唔會有機會賺佢一鑊 點知
路過我個人覺得lore唔㩒睇唔岩長用
Cs2 mirage
Agree
除左龍狙同butterfly lore 其他刀種好撚厭
個人偏向多色多反光

Faceit計好晒數要你打足成個月 日日打10粒鐘咁先解得晒skin 個幾千蚊你係學生咁打就ok嘅回到本
可以同時裝a1 a4 57 cz
Tec9 cz revolver deagle
Blue gem hydra glovemarket price大家炒未
呢個改動CLS
自己揀loadout 放5把rifle
Smg shortgun 重機放一類
Ct mp9 ump mag7 連散 1050散
Tr mac10 ump三個散
咪係
諗諗下平時買開都係呢啲槍
如果再buff返AUG先真正有取捨

https://twitter.com/CounterStrike/status/1666196311157411840?s=20
??
Buff 冇乜貨
本身case hardened手套係無pattern 全部pattern index都係同一個樣 頭先個update改返pattern base
有返分別
即係係market會有人放緊no.1 blue gem pattern做market price
個ui好肉酸
明抄返valorant 屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞