【澳門】過大海討論區(5)

1001 回覆
0 Like 6 Dislike
新葡2樓200都有
200,300,500
星際
上葡琴日去左 已經冇左300
上葡都要加到500基本枱?!
冇錯
off時連出6個7?咁真係好勁,我最勁係連出3個7,見人玩最勁都係5連7
6連7機率係0.013%
你目的係去贏錢,唔係去住架嘛。你贏到幾千其實已經夠自己比錢住佢送果D啦,洗咩為打分而打
倫敦人果D 8+6 毒撚機有$200
因為7最易掉中
果啲
上禮拜長假去左3日2夜(續左一晚房),第一晚四季樓下個場又細又少人,去左威記玩左2個鐘執12K,之後直接cash out食野行街訓。

第2朝有D意猶未盡打比agent續多晚,點知即日續只係得返喜來登,條死人check in隊長到閪咁(以後唔會再住),不過我無排,去第2邊拎完籌玩返兩手等籌到,行左入去倫敦人玩D毒撚8+6機 入住5K本先 1K-2K/注,玩左唔夠5分鐘上左10K 出去食飯 食完返去check in果時竟然同我講送左早餐buffet比我 (估你唔到個衰鬼cs) check in 完有D攰訓左陣再出去玩,倫敦人又幾旺我,玩左2個鐘唔夠又贏20K,cash out 然後成晚都無落過去。

第3日朝早走之前去玩左陣跌返around 10K 知道係時候要割,成個trip overall贏2X K 今次賭既時間唔多,2日3夜加加埋埋都無6個鐘我諗,打得200分多D,不過我志不在打分,反正D分都用唔完
其實幾過癮,見到想玩既路即轉,又長期有位坐,又快唔洗等
有冇邊啲地方係第一次去雞仔注玩
十六浦
氹仔睹場$500 起
冇得摸牌
邊到有bj機
見過巴黎人好似有
水立方
同埋君怡娛樂
仲有駿龍娛樂
其實100蚊台果啲都有得摸
爭在你夠唔夠大注
因為啲人100台都係2-300
除非你單挑
真人電腦86
定係完全係game果隻86
佢有D荷官係前面派牌架,部機只係比你落注,你睇mon見到佢派牌,係現場派牌,用機賭。

真人電子
十蚊都落到
其實一樣好撚邪 你哋覺得有冇古惑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞