[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(27) 週間一位ALL KILL! | 夏.普.藍打歌始動

1001 回覆
13 Like 10 Dislike
lm支持chaechaez
音樂上唔錯,可能太有特色,有啲非主流。
unforgiven 歌詞重覆過多,又浪費咁好嘅引用音樂,rodge 結他聲更加聽唔到,真係好可惜。
Mv,動作,舞蹈,服飾,演出每樣都好好。接近100分。
Lesserafim 要人有人,要錢有錢,台後完全唔擔心。只需要台前做好自己就夠。
唔駛一步登天,每次都進步,好過前一次就得。
世上冇最好,只有更好。
整個團走勢都係攢蹙累積,厚積薄發。
YouTube有自己一套計算方法。
唔合規則會刪咗去,bts以前刪咗幾千萬views
有時就算睇1分鐘都會計。跳住睇都會計。至於點計我都唔係太清楚。
所以我開晒全部機,每次刷完,重新載入,由頭開始,連廣告都睇埋。
我都係
電話、電腦、ipad、電視每次都重新載入頭睇
Mute聲不停播
Youtube 果班鬼佬戲子聽咩都一樣反應 都係呃view
之前見追鏡仔fd教 最好要search名/歌名 先入去聽,一個鐘內聽太多都無用,有上限
mute 聲嗰啲好似都會比人刪走 啲人話穩陣最少開50%音量 講真20-30歲 翻緊工好難可以咁樣刷
將個電話較細聲佢都知咁勁?
呢排啲野下下都成粒鐘
追唔哂
你地係邊度睇中字
YouTube 好多時得英字睇到好攰
LE SSERAFIM (르세라핌) ‘이브, 프시케 그리고 푸른 수염의 아내’ OFFICIAL M/V
https://www.youtube.com/watch?v=dZs_cLHfnNA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞