Yanting周殷廷 aka YT大哥 用真名上連登 討論區

353 回覆
159 Like 35 Dislike
咁夜都肯趕上去 仲買埋宵夜 算好啦下話
師兄冇睇尋晚直播直係出少句聲
建議你睇曬再返嚟屌我
睇咗啦 邊到出問題
連登啲人已經無咗高登嗰種幽默感
https://lih.kg/3523554

明就明
師兄啲幽默感真係有啲差

YT大哥11月1出新歌
勁撐一波

熱烈祝賀連登之子
YT大哥生日快樂

MV已出
https://youtu.be/xcMhR3LtQuk
Yan Ting 周殷廷 -《Louder》Official M/V

在這個世代,當你好努力、好認真去做一件事情的時候,是沒有人會理會。但當你做出一些嘩眾取寵的事情時,所謂的「博出位」反而會引來注目。Yan Ting周殷廷最新派台作品《Louder》,中文譯為「響」,這首歌正正諷刺了今代的這個生態,要夠話題性才能有迴響!

立即到各大數碼平台收聽《Louder》:
https://umhk.lnk.to/LouderID

曲:SQVARE / Darren Ellis Smith / Sean Michael Alexander
詞:林寶
編:Darren "Baby Dee Beats" Smith
監:徐浩

口袋中放著拍紙簿
感觸寫好 一一走去應徵及問路
想專心叫賣我的好
周遭偏偏早擠逼到 你總聽不到

若貨式我不夠偏
就下意識變得更偏
祈求大事鬧出 惹個視線

還未夠 還未夠緊張動人模樣
面目模糊地唱
庸俗笑話 能換上幾多度流量
熱熱鬧鬧過後沒印象

So let me be louder louder louder
Be louder louder louder
我怕我若扮沉著 沒力扶搖直上
So let me be louder louder louder
我發覺要被談著 要故事略嫌響

一開口切勿太清高
知否今天一講這套世間沒羨慕
誇張點做人不俗套
外洩些斑點 至別人能望到

壞角色我都會演
動用我的最佳缺點
誰沒自導自演 博個在意

面目模糊地唱
閒雜對話 留下太多的負能量
善事做盡最忌沒器量

這世界裡有億萬人看戲
( Who’ll come again, come again, come again., I can’t breathe)
哪套戲會去揀路人說起 無人願記起

學習排場技倆
模範態度 仍未見得多受崇尚
笨笨拙拙太像沒炸藥

#YanTing #Louder
Louder幾正!!!
Push
YT大哥係咪遺棄咗我哋連登巴絲了
好掂估唔到環球都會搵外國人嚟寫歌 編曲

今年我最鍾意嘅廣東歌之一
但yt大哥睇落勁忙
忙好過得閒無野做啦
吹下水pish下post
入tg啦
好想瘋狂點擊此處與殷廷展開激情對話
冇入,但睇新mv見到yt大哥d腹肌都已經想射精
點解唔入
廢事入去做cd rom啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞