見到新聞界班老屎忽(呂秉權黃應士)係度恰幾個細路女,真係極度嘔心!

53 回覆
102 Like 16 Dislike
淨係覺得班港雞仲跳flower好撚悶
已經水尾而家先嚟學人跳
簡單講,佢有無屌過任何一間公司今時今日既編採方針?

無!佢完全唔敢得罪真正打爛傳媒招牌既人

因為佢而家都食緊公營機構既糧!
呂生真身上連燈?
個直播室咁撚神聖就唔該每次用完就封9咗去,再派持槍守衛守住,冇最高層批準就唔比入,違者格殺勿論

咪撚on9啦兩隻死癈老
個呂秉權去到而家呢個年紀就開始有癈老思維
唔關年紀事

係做「老師」做得耐,以為個個都係佢學生,可以指指點點
妓者就妓者啦,成班老野扮乜春神聖呀?鴨嚟咋,人地要你報咩就報咩,屌屎眼就屌屎眼,有咩地位尊嚴可言?
即係同啲垃圾法官一樣,匿喺發庭入面惡晒,意為自己真係精英看透世事
台灣主播都成日拎去自拍 post ig
其實有咩問題
老屎怱就係專睇人嚟恰

出完聲果位等國安上門
跟住連登仔最多咪講幾句粗口
鍵盤戰士永遠要求別人最嚴格 自己就縮埋一邊講點解唔出聲
新聞自由比人係咁奄割唔敢出聲,甘願做狗奴才極權喉舌
淨係敢恰啲報新聞,究竟跳下舞有咩咁大件事,我以為跳脫衣舞添,講到錄影廠聖殿咁,戇鳩!以前有新聞自由都唔係啦何況而家
仲企到道德高地高一高話人新聞界恥辱,照下鏡啦,一隻比人狎玩嘅狗先係新聞界恥辱!
睇你鍾意點擺重點同解讀啦
我就睇到「認為傳媒的天職是監察政府,如果當局因為利君雅問了尖銳問題而作出打壓,做法有問題。」
佢根本就係收成期,以老屎忽身分站在道德高地說三道四,奚落同欺凌後輩
乖啦,唔好兜喇
人哋後面個句咪講咗 如果只係出於問尖銳嘅問題而炒佢咪唔合程序
屌佢啦

係人都知點解炒利君雅

佢仲扮睇唔到?係度扮傻?
前半段同意。
後半段:有。
法官同差佬近年都好強調自己專業
/如果當局因為利君雅問了尖銳問題而作出打壓,做法有問題/

咪即係有問題囉 洗唔洗登報講呀?
咁佢有無直指港台有問題?出Post講港台管理層失職?拍片話港台唔專業?
香港各大女權機構 象徵人物出聲未
似係佢業界做唔掂 先要去教書
樓豬講得啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞