[Goodbye & thank you Phil Jones] 曼聯終極FF轉會窗暨格狗躝屍趷路吹水區 [2279]

1001 回覆
47 Like 3 Dislike
當年夏格維斯又係咁,仲要矛頭直指軍醫

不過其實好多運動員唔想錯過機會,寧願打止痛針都繼續踢唔養傷/做手術,時間耐咗就會咁
夏格維斯無得搞啦
天生長短腳
好可惜,佢身形好好,啱啱簽返嚟嗰時以為會變下一個John Terry (球場上唔係私生活)
好撚慘 啱啱先見麥龜留言 估到有人擺上嚟 俾人黑死 隊長都幾陰公
夏格黎之前係拜好似已經玻璃底
又唔可以賴哂曼D 軍醫嘅
呢張gif雖然俾人感覺可能會好好笑
但正正就show到鐘斯既鬥心同態度

講真,有幾多個球員跣低咗都會咁樣繼續去清波

你要求佢付出100%,佢永遠比夠200%你
有無邊隊球隊隊波唔係獸醫嚟
感覺曼城啲軍醫幾好
呢個其實係人急智生既做法嚟
個動作係好笑架啦 但佢從來都無介意過你點睇
但求幫到隊波 上季對狼隊個場下下都去盡
我覺得應該點都幫佢搞場 testimonial
踢超過10年+贏咁多盃, 冇理由唔搞
佢話得佢阿爸阿媽會去
所以唔會搞
其實咁多年都係得夏格一個投訴

皇馬買曬睡眠艙冷凍艙,一樣醫唔好巴爾/夏沙特,但係摩迪就37歲踢完世界盃返到嚟繼續chur

曼城dump咗好多錢落去支援球員,淨係起個新訓練基地都有幾十個球場
煞科場波 比佢補時出黎接受下掌聲得唔得
當年冇人知佢經歷D咩, D人係咁笑佢, 佢咁諗都唔出奇
而家邊有曼迷笑佢 肯定唔會少人買飛
上面咪有人講咗佢冇註冊出唔到
我諗佢自己可能覺得唔好意思搞
曼城陣容厚, 輪換足咪少D 受傷
仲有佢地猜波勁到, 對面波皮都掂唔到, 想foul 都難
當年全盛疤好似都好少人傷
踢法都有好大影響,節奏快慢真係佢地話事
鏝果種打法真係算最養生
勇還勇其實好危險
好在豬腦收咗腳,去盡爆頭都似
下一個要走嘅中堅係邊個?
開波前落場邊接受掌聲算啦
杜安沙比
一代
rojo
大細孖
藍天
夏格
馬狗
拜利
基巴臣

全部都應該喺醫院有專屬床位
開始有wind話格狗take左油王個offer

都係果句,冇期望冇失望

Don't give me hope
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞