港女「真空暴露」乘港鐵片瘋傳!疑沒穿內衣幾走光 網民狠批偷拍

148 回覆
6 Like 277 Dislike
暗中觀察呢個詞點解讀
依家d女咁窮
冇錢買 bra
就算佢裸體 你唔小心影到佢係咪都要坐
幾好睇 又唔係露LIN
如果咁都唔著得 DEEP V都唔著得啦咁
暗中觀察都犯法?
因為冇人想睇你打飛機囉
衣啲天氣真係好撚熱
同埋著得幾好睇
你話住大陸都唔怪思想咁搜守舊
鐘意偷拍我明
食花生我都明

我唔問啲花生友個反應
咩年代
啲人真係前世未見過女人咩
俾盡咪又係得C
正過隔離果個低b仔po果個平胸大陸老婆
呢d就真係有波
真係 似靚女 又大波
side boob
呢個車廂嘅顏色,好似已經係全數退役嘅烏蠅頭
介意你唔影
.
請連登admin正視會員亂咁貼人相嘅問題,人哋生得靚女少少唔等於可以畀你亂影貼上網
https://lih.kg/3187382
毒撚影就唔得
靚仔影就擺埋pose都得
挖呀挖呀
出個街都要驚比班毒男狗公mk仔偷影,帶咗口罩都影除咗口罩仲得了?好地地人類一個,其實佢哋唔係個個都想放上網比人公開咁評頭品足㗎連登仔仲成日講好索,根本係性騷擾,冇人想比你班毒男評頭品足呀,樣衰啲就話人豬,出個街冇啦啦比人網絡欺凌,公審

我見有ig開喺街睇書,借啲意偷影,有咩意義?想宣傳睇書風氣?要睇嘅就會睇,唔睇嘅你點宣傳都唔會睇。

仲有啲尋人ig,話好靚仔/靚女,叫啲網民post佢ig,你會唔會出賣個fd呀

睇書又好影普通出街又好影,不如係人類都影啦,馬會呀伯你唔去影?

偷影風氣真係唔要得,當事人好困擾,面對性騷擾、網絡欺凌,壓力勁大。

遲吓都要影吓啲毒連登仔,評頭品足話佢哋好毒又肥又矮多暗瘡

但啲post好似冇人覺有問題咁唉
幾正想屌
香港條例 男人𥄫對波罅不撚得 女人公眾地方裸露就女權撚

窺淫罪
「私密部位」指人的生殖器官、臀部、肛門範圍或胸部(不論是露出或僅有內衣遮蔽),或遮蔽該些地方的內衣。
而窺淫罪則包含肉眼偷窺

>>>其實依家條例好撚癲 用眼睇你對波己經犯法  睇佢想唔想告你 唔好被我捉到鹹濕議員𥄫香港大學美女波罅
哇屌
個波型幾靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞