[I/A/Steam] Counter:Side (15) 無人開我開囉

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

Soldier ult amp max
笑撚咗

下架mata定cof6好

可唔可以快啲出
笑死咁都得
你唔係蘿莉控嚟架咩
why not both
pvp嘅話pod type同lake都唔錯出場率都高

雖然Ray+救贖騎士團全team一齊出場果下好有霸氣,但難度真係低左少少

佢之前改走左新版加果個持續扣船血,但又無加返舊版個彈藥限制,依家可以直接一隊平推晒dive 51-55浪費我時間認真組左4隊

下面3隊support係orca、聖騎、titan
我都係幫4隊排好上曬裝先發現淨係用Squad 1推到底

信箱啲enhance material冇改
日常bug

其他野唔見佢執得咁勤力,lobby個功能就改善咁多
又可以flip又可以rotate,不過唔明點解會有人想閂live 2d

果然隻驚核心係主頁睇女

衰鬼呢個新功能又幾正喎
垃圾game
今季玩完
仲係GM3
泡菜新角太勁要出po nerf
吊佢. 洋公仔max都只係攞到 200000 金幣. 真係食屎疴飯大
Lambda? 其實我唔太明nerf咩
之前睇佢技能描述已經唔係好明咩係sacrifice
佢自己無任何技可以上呢個效果,但又可以觸發
原來個效果係要agnes幫佢上又係配合角
睇完bullet條片終於明隻角點用,真係勁到仆街
佢老尾, 咁辛苦儲夠資源做第 2 件 MAZE, 又係 for 裝甲用. 吊佢
做乜鳩
想講營運整新角fail都唔係第一次,仲要次次都係啲只要正常玩下就知有問題嘅bug角
https://youtu.be/uWUMXju9tQc
1C就可以炸20%船血嘅rearm警車,因為果陣入場係true dmg
https://youtu.be/MsbHVRK5lxY
prydwen話將meta變成anti-siege嘅goliah

最深刻都係amy出完之後一星期要直接回收返要重製剩係緊急出post 一星期後nerf嘅都算係小事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞