Metal Build 討論區(148) 爆米派哂解體sazabi未?

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
離開咗自己個狗竇bam唔到人谷住谷住
參戰
釣左幾幅圖上黎,做到野呀果位清
原來蛋散哥冇回應呢張圖
Ching 點解你可以裝矮星上去
我想要件3d 件
玩老翻都無問題,最緊要扭得靚,好似係咁
有ching整3d件,加返上wing到就無咁寡
一杮巴咁老實
條鮑魚牛肉佬點覆你啊
夠撚膽應咩
第一次入嚟睇Photo就俾人屌到趴喺度
靜靜哋咪算
玩老翻都算屌佢老味仲要出埋啲味精圖話係乜鳩Legendary MB扮正版俾人踢爆咗係老翻就block鳩人先最抵屌
#gundam
#gunpla #toyphotography #gundamstagram #plamo #modelkit #scalemodel #robot #mecha #hobby #figurephotography #actionfigures #collectibles #toyslagram
#toys4life #toycommunity #toysofinstagram #toyartistry #toycrewbuddies #toyunion #toyplanet #toyspotcollector
#plasticmodel #toyrevolution #toydiscovery
#高達 #鋼彈 #ガンダム #ガンプラ #กันดั้ม

見你漏咗
幫你加返
點解冇건담??
典g你牙
你問我我問monster joe牙
嗰個係飛釘
睇嚟個面書谷唔識招呼韓國嘅玩家
咁你呢張又真係擺得衰過鮑魚主席
ching教教細佬
新手想請教下點分mb/mc驚買到大陸野
唔買二手,唔洗分
豬隻上一上嚟呢個post多左好多嘢睇
某程度上都係件好事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞