<有圖>同老婆激情露台做

1001 回覆
1631 Like 208 Dislike
我盡人事幫大家搵佢老婆真人出嚟姐
你估真係有人care佢個gym有幾撚正間屋有幾大咩
咪on9啦
Post 咗證明唔係醫生,係healthcare professional 啫係好似podiatrist咁,可以專醫一樣嘢,但同西醫專科無得比

入學資格同西醫都係無得比
叻仔 娶靚女, 恭喜
樣都無出 就叫靚女
有細蚊仔?
一定冇c啦 on9 細b就差唔多,依D level 一除就衫乜7都冇
越兜越柒
想睇樓主
樓豬 可不可以放進去一下下就好
同埋佢骨架細 比例上會睇落大咗 我估32C(即係B cup)
係支那人黎 蒙古人

唔識廣東話但係努力學緊
好細個去咗外國
講英文
我講呢幾句嘢嘢主要係validate返佢算努力融入的

只不過支那人大部份都真係賤種黎
似係大陸妹,啲修圖、色調真係易認
冇 暫時未想要
個老公好似你咁撚蠢真係食得屎
上面答左
唔好自爆,一陣又要del ac就柒
弱智bno visa 真心需要iq test
件人奶衫睇到係office射精
唔知佢有無話自己係醫生 但in fact 佢的確唔係醫生
由於UB貧民窟的老百姓不少都很窮,所以嫁給外國人就成了很多蒙古女孩兒脫貧致富的不二選擇,何況就算是嫁不走也得狠狠敲一筆。通常蒙古女孩兒都是不擇手段的......事實上由於蒙古的年輕人在感情和性生活上普遍比較混亂的緣故,所以你會發現你把到的蒙古妹通常都是有BF的,你要知道即使是那個女孩兒騙你說她是單身,最終這一切也屬於是即成事實,你畢竟幹了人家的馬子,人家彪悍的蒙古男人是絕對不會放過你這個無依無靠的外國佬的,更有甚者還專門針對外國人來利用自己的親戚、朋友來搞敲詐勒索的勾當。
真係唔係 佢好多好多好多好多人追
我符碌好彩 first date唔係帶佢去食飯飲酒
佢覺得我有創意 一拍即合

想知再講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞