投票撚,day day晴,你J Candy 定 Day ?

326 回覆
2010 Like 1479 Dislike
J Candy 1921票

J Day 1412票

票數越拋越遠
有乜問題?廢老台d廢鳩歌手都一大班五毛打手吹奏啦,唔見你講?
DAY 100%
Day 輸緊500幾票
咁又唔駛傷心:6月初嘅 DAY應援宣傳活動,應該會「熱透」市區。
特別係部分陸路交通愛好者(巴膠),會追影/乘搭主題應援巴士,影主題燈箱廣告等等。
係咪6月唔講得幾多號果日?
6月2日至8日期間。
至於巴士全車身廣告,則展示至7月底。
正呀喂

👎🏻嗰度有啲水份囉
保守估計
起碼三分一係入嚟腐皮就上一頁嘅collar haters
為表公平,建議樓主開多一個👍🏻Day,👎🏻Candy
照你邏輯咁三分一係入嚟正皮collar?

輸打贏要,連登仔都係咁柒。

好啦,等我遲吓得閒就開個J投collar各成員啦
係fans,入到嚟就會認真揀J邊個啦
好似我咁
冇Ivyso我即刻負完就走
咁所有投票post實係咁啦,
唔鍾意個結果就話人比負皮,呢d傻鳩我見唔小啦,
最後兩日,快投票啦
尖咀燈箱已出
d人成日笑candy鼻扁 但起碼自然
day個鼻先怪 同佢扁面好唔夾
Candy 天然美好正,day都ok係面太圓好似個波咁,不過都幾cute
關於第14集嘅「釜山‧海雲臺Blueline Park‧海邊列車、Sky Capsule」,
呢度有個日本網站介紹一下:
https://2427junction.com/ (日文,請自行翻譯)

導引:軌走天外 -> 韓國 -> 釜山広域市 -> 海雲台ブルーラインパーク (海雲台 Blueline Park)
其實韓國真係無乜吸引,去日本好過啦
糖糖未見過輕鐵??

屯門生活的日常
最後一集,投票撚最後機會
終於播完啦
雖然呢個投票Post,Candy 贏咗 Day,畢竟只係玩玩而已。
最後都多謝大家,為心愛嘅組合成員捧場!
其實都成3000幾人投票都幾勁架啦,想開個collar成員邊個最多人J post
J Candy 1988票

J Day 1470票

投票完畢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞