[Switch] 薩爾達傳說 王國之淚 [15] 討論區 我想射波打機呀

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
其實係咪得我咩都唔合剩係用路邊成品加前作玩法
利申玩mc入game會好虛無咁企左係度

放工第一時間開機
唔明,點做到?
中文 日文封面有無分別?
屙屎嗰十零分鐘都要拎埋部機入去
加儂同薩爾達困左咁耐 咩都玩過哂
起隻高達
殘舊地圖點用?
今作可以砌飛機已經注定用黎影相居多
依家一開波可以搵圖紙砌飛天26或者普通26
前者可以破壞距離閪冧飛,但未開電前極限10秒要停一停叉電,但極好用,尤其高處/山脈

後者食電極少只要平均做好就可以勁平滑咁行
你只要抽定零件就可以原地合,如果無零件就扣礦
飛天26最屈機係乜都無只要9礦就合到

早期搵馬騎仲要考慮氣少,好感低加速會失控,睇地形做人,隻馬唔係度度可以call
最慘係距離太遠你要搵返佢先用到口哨,尤其係騎騎下搵到廟,但要落地飛/爬山,當然後面有返古代鞍就會好少少
第一次落以為黑色調場景,即係視野差要少少照明
點知落到去係巨人之墓,黑到on9
一開波砌咗架板車仲跌落街車毁人亡
直接爆炸走都走唔到
好醒
想問下後面有無解釋到上集啲古代科技既下場?
即係守護者機械個堆,落地無曬真係幾唔慣
諗起botw 第2座塔下面有2隻座地同一隻有腳
我都係淨係fuse過平板車 未試過fuse礦車
返工悶到12追到15
幾時可以返去打機?
今集可以同佢一齊飛 係空中執
我估佢已經拆哂嚟起塔
地底遇鬼手同地面遇鬼手完全兩種feel
我連天空都麻麻地中意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞