[佢好憎我架 gif] 車路士球迷討論區

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
執唔執到Lavia返嚟

真係激勵到
唔止士氣,血壓都升埋

另外想知奧sir話外國球迷好有感情係咪指第二場開始就叫佢Fuck off果種感情?
要多謝佢
@奧斯爾BB
出黎教我睇波未
咁樣出一出又跌價了
所以而家唔出MM係聰明既玩法
有人出價>50m即放啦
好彩條契弟傷唔係撚狗一定出

班球員唔係弱智,不過under個弱智教練,個個踢落似弱智咁解
完啦收手啦好嘛
吓毒又傷
伊先生連環狗吠事件2023

只要Joao Felix係2022/2023球季車狗所有賽事,whoscored rating per game低過6.8,伊狗就要錄自己扮高音芝娃娃狗吠post上車區

13/1 vs 富咸 6.19
11/2 vs 韋斯咸 7.78
15/2 vs 多蒙特 6.94
18/2 vs 修咸頓 5.86
26/2 vs 熱刺 5.95
5/3 vs 列斯聯 6.85
7/3 vs 多蒙特 7.09
11/3 vs 李斯特城 5.73
18/3 vs 愛華頓 7.68
1/4 vs 維拉 7.8
4/4 vs 利物浦 6.95
8/4 vs 狼隊 6.27
11/4 vs 皇馬 6.68
15/4 vs 白禮頓 6.0
18/4 vs 皇馬 6.14
23/4 vs 賓福特 6.03
6/5 vs 般尼茅夫 7.1
13/5 vs 諾定咸森林 6.4

平均分:6.635
似係美國狗一箱情願以為啲球迷當運動係entertainment 有星就得唔使睇result
請林伯好似外國都冇咩人支持
好似佢自視過高
係 下半版榜首
痴撚線唔係底薪加bonus咁續又準備白養
毒又傷
真係買兩件中場啦
santos casasei cuhk都係要借出去㗎喇
enzo身邊要有件高大有件夠活力走上走落既幫手
細火外借
前鋒睇肥普頭
高價買一堆人返嚟借都唔知係乜撚嘢玩法
撚sir 蜜月期咁快就完左,黎緊三場應該全敗

勝率暫時12.5% (8場)/16.7%(淨英超),傻閪todd 入主請既兩個教練,兩個都創晒英超以黎最低勝率車教練

撚蛇仲有個球會紀錄可以破,各比賽史上最低勝率: 16%

完全唔知出傻閪文迪狗係做咩
第一球ON9到
Frank Lampard:

"We play a lot of passes but don't break lines to threaten the opposition enough in the top end of the pitch. We're not happy with the two goals, but from our point of view we lose half the game by being too slow."

"As soon as I speak to them at half-time we become more urgent, we make sprints and movements to get behind players. The second half was ours. Whether it's a fair result I don't know, but we need to do more to win the game."
Frank Lampard on Trevoh Chalobah:

"I thought Trevoh was fantastic. He steps in with urgency, he defends well. He was physically great."
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞