(最黑暗)如何評價Hololive同湊阿庫婭阿火有幾仆街(210) 10個港V 9個精障仲有1個幫男人含

1001 回覆
3 Like 11 Dislike
前一姐3D化就這?唔怪得會俾米亞屌打啦
有少少垃圾
準備上吊,再見了
原來變咗個人勢
個Shader 出哂事
對比之下
米亞用Nilo ToonURP果個shader 出名靚 貴野黎
數據不會說謊
邊個應該登頂
邊個應該下去
安排得明明白白
大家都係籌到30幾萬一個用貴野一個用cheap野
其他野又唔係整得好過米亞咁佢D錢係拎去食沙律食哂呀?
包養牛郎
原來最後籌到30萬hkd?!
我見有啲台v 籌得少啲既出黎效果都好靚
買左地起樓
冇睇live,改圖黎?
https://twitter.com/kitsu_sagi/status/1660082648663093249?s=46&t=qJysHD2llIn6GdA6KpPleg
裁判,這樣直接打臉不太好吧
等一下入座怪又要發功了
“你地唔係粉嚟架咩”

情勒怪可唔可以唔好係度綁架堆fans
等陣又要好噁五連了
米亞=港V一姐
大家冇異議吧
唔撚想做就快手少少畢業吧
咪係度鳩噏
粉絲更應該毒打個V
愛之心,責之切
原來係友人虎多口出聲引火
咩事?
傻鳩情勒精障你唔識講野可以躝去一二邊唔好出o黎發癲
人地fans由佢出道一直都盡心盡力推到依家
每逢過時過節SC委圖送禮都樣樣齊人地係背後付出咁多到最後俾人餵食屎都唔可以發脾氣批評下講幾句?真係當fans係ATM任勞任怨?
將真心為佢推咁耐既fans用一句叫人唔好係度扮推就抹殺人地付出的一切?你邊位?你有咩資格出聲?你係背後付出的有佢地多?
記住你咩都唔能係你只係一條最叻依附係人地身上的可憐寄生蟲

fans不求回報原則係要見到個V係有所成長先係而唔係交堆屎出o黎餵大家食完就當回饋fans對你付出的一切
佢呢啲打從心底睇唔起毒撚嘅人係咁
佢係咪刪左文?求詳細
見上面條友個twitter講到咁激動 睇下有差 原來唔止差 係直頭垃圾出品原來咁樣就要30萬 咁我相信米亞一定有自己再貼一大舊出黎難怪老味會下去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞