我想設立一個綠帽資料庫

52 回覆
40 Like 0 Dislike
好wor, 我都想提供下

利申 同d有仔嘅女熟過同單身嘅女 我都唔想

歡迎,等大家有個警惕
根本唔可行
首先你唔可以確保資料真確性,某人求期upload同班女同學所有list都得啦
第二同名同姓都有幾千個邊個係
第三小心比人告番轉頭
芷純 Christy
芷純 Christy

你親身經歷?
點ensure 真確性?衰撚過中共批鬥,我心情唔好入樓主老母個名入去都得啦,你個便宜仔

我原意係希望由每位苦主透過自己嘅經歷去提出每一個名,而唔係求其講十個八個人名話係其他朋友嘅經歷。如果有人要玩,我都無辦法,反正潑污水或者借刀大把途徑
芷純 Christy

你親身經歷?

將其他仔個名save做細佬.
細佬仲有另一個
芷純 Christy

你親身經歷?

將其他仔個名save做細佬.
細佬仲有另一個

高招
陳寶珊
平時咁多人走出黎呻自己幾慘,而家鬼影都無隻
點ensure 真確性?衰撚過中共批鬥,我心情唔好入樓主老母個名入去都得啦,你個便宜仔

我原意係希望由每位苦主透過自己嘅經歷去提出每一個名,而唔係求其講十個八個人名話係其他朋友嘅經歷。如果有人要玩,我都無辦法,反正潑污水或者借刀大把途徑

好撚不負責任,問你點ensure 個真確性啊,你點ensure人地係真苦主,佢講既野又幾多成真。有人玩野你冇辦法,屈錯人無可避免,有殺錯冇放過,屌你同廿三條有乜分別?

講野唔撚經大腦,做事不負責任,明知會死錯人都大條道理,人格道德低,抵你比人帽

如果開ac要手機號碼驗證會唔會好啲

好撚不負責任,問你點ensure 個真確性啊,你點ensure人地係真苦主,佢講既野又幾多成真。有人玩野你冇辦法,屈錯人無可避免,有殺錯冇放過,屌你同廿三條有乜分別?

講野唔撚經大腦,做事不負責任,明知會死錯人都大條道理,人格道德低,抵你比人帽

如果開ac要手機號碼驗證會唔會好啲

無乜用啦,呢個年代個個都一兩部機揸手
陳寶珊
幾日以嚟得一個回覆正常啲,其餘個個都陳寶珊
陳小明
張栢G
派過帽果啲應該驚到爆咁入黎睇
派過帽果啲應該驚到爆咁入黎睇

綠帽大王現身
會有幾多個女明星出現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞