水晶撚入嚟 (51)新手睇晒置頂先再問

226 回覆
3 Like 9 Dislike
1.水晶種類:星輝骨幹
2.尺寸:8mm
3.價錢:583 未買 想知值唔值
4.實體定網店(開名都得):@petals.stones
5.圖:(留意攝影技術,勿失焦勿過曝,最好附兩張,一張深色底一張淺色底)

https://www.instagram.com/p/Cwa2L_LyHgs/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
另外想知如果想買散珠穿 有咩淘寶以外嘅推介
想問下大家,本身有條金髮晶,其中有兩粒珠個表面有一點好似石頭咁嘅皮,硬係有小小在意.
依排買野,店送左粒銀曜石九尾串珠,想用來換左原來金髮晶粒珠.

1. 想問下金髮晶有小小依D石皮係咪正常
2. 如果將粒銀曜九尾串入條金髮手串有無影響/唔好嘅地方?
我乜都係wiz買啲綠髮係幾靚 不過普遍要靚都貴
想問如果全藍彼得石 10~12 mm 大約幾多錢
有冇人買過icrystalhk 見ig彈出嚟
想知水晶質素係點?
想入手綠幽靈 請問有冇推介
新入坑
紫鋰輝加血滴堇青

想問吓有冇人去過觀塘間Just Crystal? 感覺點樣?
唔同品相唔同價錢 你有冇心水圖
男仔帶咩水晶可以招正緣
1.水晶種類:白水晶簇
2.尺寸:大約3kg
3.價錢:4888
4.網店(開名都得):@artofgemhk

想買啲大大舊既晶簇放屋企,想問下有冇邊間推介,見好多都冇大晶簇
紫鋰輝好靚
幾錢入手嫁?
追返post先知金運石係應該好平...
$6xx 11mm係咪咩質素都一定係買貴左?
咩十字星上帝指紋都只係綽頭?
金運帶功效, 洗L咁靚咩 (我自己咁覺得)
有埋飾物功效
如果想招偏財
帶藍彼得
得唔得?
想請教下黃水晶有分幾多種?
金髮晶和金鈦晶是否同一樣水晶和功能?
呢間嘢啲手工好差 試過喺嗰度買頸鏈 帶咗三次已經氧化咗 百幾蚊就咁冇咗 而且佢嗰啲頸鏈仲係釘死咗 你話想換其他自己嘅頸鏈都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞