【東張西望】有層樓仔,已婚中坑可以同時間即食十幾個港女

346 回覆
304 Like 21 Dislike
唔怪得連燈咁多毒撚 係咁叫人唔好買樓
中個d係咩質素….
兒登仔講就一套 做就另一套
好似老鳳咁 叫人移民 自己就係度做公務員
成日口講話樓價貴 要躺平
但係個個番工仲準時過黎生
咁多人番工 創造咁多GDP仲話想樓價跌

唔考慮外部因素 要從內部打擊樓價只有2個辦法
1.一係自己用1000億買樓 全部3折劈價轉讓引起市場恐慌 等小業主腳震一齊拋售
2.真躺平 勸退大家 又經濟上打壓樓市
只要冇人番工 冇人有錢 就唔會有人買樓
拉攏到大多數人躺平半年 濕鳩業主冇租收都要跳樓啦
就算佢咁醒對到又點?

出到黎 佢ok 我 咪一樣比我屌

jus be funny and smart is ok
點解佢地會肯上人屋企
屋企想點set cam都得
所以食唔到女唔好怪人
怪自己啦
我廿歲果時都已經同時有2個fwb
ons更加數唔哂
基數太多 多到佢可以慢慢揀

佢果時最癲一日可以屌幾場 忙過返工

都有唔少靚女 不過最後結局同片主一樣
比老婆發現左
疫情之後先多
咁又係好似舊一輩盲婚啞嫁都係咁姐
咁就一世
其實d 女寧願去屋企 多過爆房
去屋企 = nextfix chill n fun
爆房就潛意識 覺得好dirty

set cam 冇關係 爆房一樣可以set 
d樓淡睇到條片即刻去打飛機唔得閒
但正常同女朋友已經會玩呢啲
點為止識玩
笑死,今日房屋台咩事,啲大情聖走曬入黎圍爐
住公屋可以點呀?
又唔洗買樓又唔洗租樓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞