[互炒OK?] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(447)

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
打joker應該幾好睇
起碼唔似蛹狗咁dirty
深撚到咸狗唔識用
西書同草mk一齊衝不知幾勁
Team就好易姐

而且16真心唔算多
你做咩唔企返過黎
MB呢d神經刀黎
條仆街自從
2009年東一俾魔術東決打低之後
已經揀波打左十幾年
打joker好睇好多 睇AD過唔過到關
打勇士AD無撚敵
V其實可以減時間俾Walker
Walker估唔到今日跟防同過pick都幾好
怎麼才算贏勇士?
1.要在勇士顛峰期打定勝負
2.要在勇士內部沒有矛盾的時候打
3.要在Curry狀態最好的時候打
4.你不能往顏色地帶打low post
5.你不能遠射進球
6.你不能防守反擊,你要全隊都攻出來
7.你不能壓迫式防守,要給勇士對於足夠的空間發揮
8.你不能擺5星陣
9.在你的主場,你不能有主場哨,裁判要偏向勇士,最好一開場就給主隊一個離場犯規
10.Curry帶球,你不能幾個球員去攔截,要讓Curry順利射球
11.你不能block Curry
12.你進的球前要把勇士每個隊員都過一遍,最好把兩個籃板都過一遍,然後再把球打進籃框,這樣才是真水平,否則勇士認為是靠運氣
13.你得分後衞在本方三分線不能起手
14.你要允許勇士的教練中場休息進裁判室交流
15.你要知道起碼有一半為綠葉球員並以抽籤成品作為骨幹的球隊才有資格取勝
16.要在火山沒有爆發的時候踢
17.勇士不幸落後時,所有死球都可快開,要讓勇士有後上的機會
18.你同意界線應該由勇士迷定奪。勇士迷看不到有出界即等同沒有出界,所有球迷應集中討論該入球之「美妙」
19.你要在所有勇士球員滿意場地的質素下比賽,別隊職球員或球迷不能批評勇士賴地硬
20.勇士迷對以上規則擁有最終解釋權,所有更改恕不另行通知
21.務必遵守以上守則,否則即使你不小心贏球了,勇士迷也會說你是勝之不武,說你是靠運氣,說你無恥。勇士迷總是可以找到一條理由來說明你不應該贏球
佢打得起
V有得抖接力廢老腳軟
win win黎
八仔反而防守有少少慢
Walker今日真係守得好 可以出多啲
AD爭嘅野
就係有廢老嘅耐久度
火腿哥: 我咩都見唔到.jpg
輸三十分都有得賴黑哨
我係勇迷就cap鳩你了
見到walker 終於等到上場機會 有d 感動
有佢 五連MVP啦
mon左下勇post
永遠都係賴啲人簡波打 唔會認啲球員真廢
我都係執佢哋口水尾
班勇今日咁廢港隊都真係會打贏
Poole 真係得啖笑
AD有耐久仲得了?
撚伯黎架啦喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞