[Buddy+Na.V+LUVU]VIVIZ要好好吃飯及健健康康 祝Yerin有更好既開始(35)

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
飯同色係兩回事嚟
你自己檢討吓啦
屌你都嫌晒時間
向2次元發展
https://twitter.com/DahinMaru_Cam/status/1658520082862186497
There was a request from the agency to prohibit shooting with cannon lenses and professional cameras?
It's ridiculous 🤣🤣
又唔係咁講
可能有啲Na.V真係因為銀既身材入坑
係可以理解既
始終每個人都有自己既睇法
但係就真係唔使日日係呢度同人講
搞到呢度好似公海啲po咁
咁大個人
自己有性需要自己諗辦法解決
好嗎
崔俞娜世界第一

其實啲相點save?每次㩒條link都save唔到
你用電話定電腦save
電話入條link再長㩒應該就有得揀save
因為連登放相會矇咗所以想喺本身果啲NAVER link度save但㩒入條link再長㩒張相都冇得save
去naver個版面,對幅相撳一下,相片右下方出現一個箭嘴方格,撳個方格就儲存到。
另外我上面貼既相就係直接連去naver原本相片既連結,唔係儲存之後再上載到連登,所以唔會失真的
原來個格仔係儲存仲以為係咩嚟唔該大佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞