[重返歐戰] CS卡拉奧華大學 對 AC米蘭

533 回覆
5 Like 1 Dislike
懵帥屌你老母換人啦

屌佢老尾下半場唔換人真係唔想睇
要求唔高 換走蒙牛加強返中場硬度就夠

寧願隊草蝕底啲打防中
其實隊長嘅存在係無謂,不如換多隻中堅早啲試吓3-4-3好過
RR比想像中更好

穩陣之餘仲有多路罰球
唔反波連尼了,FOUL都係佢博

都叫不過不失
一定好過2大隊長

小明向前傳波成功率一定高過蒙隊
蒙隊換LOCA仔OK?

換一換loca,成個下半場已經圍住來攻啦
入唔入波一回事,唔使斷波已經好好
反都反蒙先啦點會反波

波連尼過唔到人都比到返後面
蒙牛係比波人再散步
搵隻新界牛都好過佢

佢d儲氣假動作我夠膽講我都有得出賣
屌仔明顯係唔識打10號
飛機佬今場堅係做實驗
告東尼可以升多啲去高位迎波
蒙牛同小明一齊出去做飲水機守護神啦
波連尼都屌打佢地
要求唔高 換走蒙牛加強返中場硬度就夠

我幾肯定佢下半場係鐵膽唔會走
呢家仲要嬴緊, 懵帥
蒙隊食人哋身位都頂唔到粒波

見撚到佢一路散步一路做儲氣斬個準備動作然後鳩踢個波比對面真係好撚嬲
梅沙老師碧基三個後場配合一定好正
我記得上場對拜
第2球RR主射罰球,告東尼入左之後
個英文旁述話拜想裝offside" CLEVER MOTOLIVO..."

都叫不過不失
一定好過2大隊長

防守on9呢

其實打三中堅都好
Musa 用波幾好
遲啲bonucci 返埋黎仲fit

宜家派埋Conti上場,佢同RR壓上前造波點都好過隊長
屌仔明顯係唔識打10號
飛機佬今場堅係做實驗
波連尼都屌打佢地

佢換場歐賽黎做實驗, 佢on9架

都叫不過不失
一定好過2大隊長

防守on9呢

下下高波放佢果邊都比人控到落來
屌仔明顯係唔識打10號
飛機佬今場堅係做實驗
波連尼都屌打佢地

今場好多波係左路去, 大帝屌仔同RR都做唔到好多機會, 特別係RR出波機會都唔多, 晒左佢D傳中能力
我記得上場對拜
個英文旁述話拜想裝offside" CLEVER MOTOLIVO..."

我記得上場對拜

唉, 求其搵個都得啦
我記得上場對拜

作用王既野

其實打三中堅都好
Musa 用波幾好
遲啲bonucci 返埋黎仲fit

宜家派埋Conti上場,佢同RR壓上前造波點都好過隊長

conti應該唔會上場
我覺得最大機會係莫利頂蒙牛, ac華
隊長:呢吓假動作計唔計助攻?
黑心d講句,蒙牛快d傷多次
對上一次佢傷就造成左盧卡仔hero
屌仔明顯係唔識打10號
飛機佬今場堅係做實驗
波連尼都屌打佢地

今場好多波係左路去, 大帝屌仔同RR都做唔到好多機會, 特別係RR出波機會都唔多, 晒左佢D傳中能力

條中場係蒙牛, 番唔切黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞