想搵隻10幾年前嘅3D街機動作遊戲名

9 回覆
0 Like 0 Dislike
大約07-08年玩過一隻3D Beat 'em up遊戲
一直都好想搵返個名,但隻驚好似有啲冷門
應該係2000左右既產物,畫質同視覺類似Dynamite Cop

故事背景係現代,個樣似歐美feel
有得2P,變身角色有三種,其中一個係jester

途中會跌行李箱比你變其他角色,但唔知咩事會有機會解除變身,未變身個陣好廢,要執返行李箱變身
隻驚係走搞笑風格,好似一般動作驚有得執道具當武器,成隻驚有5-6關,其中一關係要打個大肥佬
sorry講到1999,啲記憶其實都有啲模糊,但細個入機鋪好鍾意同啲朋友玩,想睇下搵唔搵得返個驚名
個名係唔知咩 xxxpike
唔記得咗
多謝,不過暫時都係未搵到
快打刑事?
睇返d gameplay又好似係呢隻...即係我上面都有提既Dynamite Cop
我認得d boss fight特別係隻大章魚,同埋又係打打下要按QTE
但係而家d gameplay無得變身,我細個明明記得有得著suitcase變身...
btw thanks
spikeout
岩岩搵到,係Dynamite Cop EX: Asian Dynamite,多謝上面兩位
https://www.youtube.com/watch?v=gL3uyK70FEs
細個覺得隻驚好好笑
dreamcast以前成日玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞