香港科技園公司總監:美國禁止向中國出口晶片技術是最先進的,對我們沒有影響

174 回覆
115 Like 36 Dislike
當年PS2都話可以發射核彈?

咁啱啦,有PS2都夠用
你地做定期架麻 點會有影響
加多幾粒變iPhone 6

都仲可以接受
手刻聾芯
佢真係唔識個woo

智障?
amd 4核心時代
成件事嚟睇都算係行得好前嘅,只係佢唔知喺咩時代停留到今日
除非直接用5G router如果唔係而家都係要 modem 㗎, 個 router 唔識直接讀光纖/寬頻訊號。
5G 塔喺屋外收咗你訊號都係要轉成光去用光纖傳遞訊號。

modem 負責轉換訊息到數碼制式, router 係用嚟1對多處理點樣去收發外聯訊號。 如果得一部機上網可以唔使 router ,直接由modem 拉線插過去。
印象中好似係黑底間黃/橙色字
對上一次見到哩行字起碼廿幾年前
玩緊龍族d2 紅警2
呢位總監識唔識用email?
科技園
不如問下醫管局點解最近買唔到新超級電腦先
又真
科技園
冇話高科技園
我諗作為科技總監竟然講得出呢番說話

只能用弱智嚟形容 落後多過兩個gen已經喺各範疇玩完 包括軍事
屌你老母 呢句話係咪庇護工場啲人講出嚟嘅
賣去非洲就得
政府真係仲用緊 cd rom 收文件
怪唔之得睇完標題完全意味不明
睇埋內文就
Snapdragon 805 (28nm)
Samsung Galaxy S5 LTE-A (Korea),
Samsung Galaxy S5+,
[288] Samsung Galaxy Note 4 Duos,
Samsung Galaxy Note 4 LTE,
Samsung Galaxy Note Edge,
LG G3 Cat.6,
Amazon Fire HDX 8.9,
Motorola Droid Turbo,
Nexus 6, Inforce IFC6540,
Motorola X Pro

2014年產物
cd rom咪好 大量文件要印出黎寄過去,一係就要fax 全都要紙本
過多廿年變北韓
成日都爆
搞到我寧願WFH
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞