港女食飯要比錢發脾氣

1001 回覆
3323 Like 106 Dislike
可能講中咗 老羞成怒 差唔多啦
可能佢係就經驗而論啫
點解出去食野一定要講清楚要AA?
你同人出去食野都一定要講清楚要AA?
同人出去食野自己比返自己果份唔係好正常咩?
人地真係想請嘅自然會講"呢餐我請",點解夾硬default男人請先?
依家好似變左男同女出去食野老鳳要男人出錢喎,又講男女平等嘅?
香港就係充斥住呢堆臭閪港女 覺得男人請係理所當然 絕對支持男方
真 點解要有個觀念預設係男人請 根本錯撚哂 其實換句話說就係預設左女人唔洗付出咁 好希望可以糾正呢個觀念
兩邊都kam kam地
AA唔係問題 佢再追數追到足都唔係問題
不過感覺上好寒酸孤寒
就算冇俾女公審 都唔會再同條女有下場
個女就expect 男會請
基本上 我有女仔fd用app約仔出黎都係食免費飯
唔岩咪當賺左餐飯 (佢真係咁諗)
我都覺得好鬼cheap 但事實大把女係咁
咁班男既都係漁翁撒網咁約女出黎 博食唔食到
大家都有目的
男見人做空姐就9衝 女見人做政府以為好高人工
其實如果出到去個男仔好啱心水第一餐我真係未必會比 相反冇feel我會即刻aa 可能佢地都係呢個心態
條仔咁既外型都要受呢d氣
因為岩心水唔比但有冇禮貌多謝番對方同埋主動話下次係你既先 老實講如果第一餐條女冇主動話比番 真心扣哂分 幾岩都不了
最後嗰句好笑
唔會啦
如果係條仔開頭扮闊佬,肯定會係story講條仔反口
樓主咪撚咁肉鳩酸啦
少少野都計來計去
計埋車費啦不如
仲話想食女
會講多謝老世囉 唔會特別講其他 我唔知佢地有無扣分啦 不過通常佢地好快會主動約下一次帶我去邊 好似冇話太介意 應該都唔當係一回事吧
佢地唔介意就冇所謂 但某程度就係助長緊呢種女人覺得男人請係理所當然既風氣 不過在於你角度黎講 千祈唔好當左咁樣係理所當然就得了
俾咗三百仲可以問攞多次?
其實到底爭幾多先夠aa
著住公司衫去影相 荒死冇人知佢係空姐咁,咁都要打飛機
B牙邊有咁齊
當初死都唔認做空姐㗎,係國泰港龍大屠殺炒空中服務員,佢先圍爐取暖
你係雞黎? 多咩謝老世 好kam
好明顯姐係有幾明顯
明顯在你個猜測
戇鳩仔,你金鐘毒撚
條女都俾左幾舊水 係條仔算死草追番尾數嗰下肉酸 成班連登仔講到條女屈食飯咁 條女都幾無辜
on9?你冇frd定點 講笑都唔得 起底睇你d post你夠kam啦又唔撚係同你講 人地受咪得
餐飯$1800
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞