每日記得就屌一屌連尼住老母

731 回覆
245 Like 24 Dislike
屌你老母連狗
屌你老母連狗
連仔肯覆email未
咩內容先
普通email佢地唔會覆
規矩寫分身寫到唔清唔楚 我而家用緊女朋友個ac 諗住開完自己ac就唔用 結果佢驗證嗰度又話我分身 咁你分身個定義就打好少少啦 send左個email俾佢唔覆
我又唔係攞個ac去幫自己推post 又咩都未做 咁係咪一部機login過其他ac就係分身呀 咁講曬啦
同埋其實最撚大問題係而家開ac要攞自己張學生證驗證 如果個email冇學生編號仲要影埋個名 講就講話驗證完即del其實冇人知 個個話反對上網實名 結果lihkg自己就做緊 真係好撚癲
當年佢只係叫我用張紙寫一句野加叫我影張申請用嘅證明文件,仲要我遮晒所有野,連名都唔洗
懷疑你步驟錯左,唔得嘅話咪試多幾次

如果你係揾admin@lihkg .com嘅話
只可以講本身呢個email就唔係處理呢啲野

send左去info@lihkg.com
我步驟冇錯 佢要學生證我都俾撚埋佢 但呢樣野有時要有時唔要 我有個frd呢排開ac唔洗學生證
咁咪重新申請多次
咁多年都冇試過你呢個問題
冇啦 我頭先試重開 佢block左我個isp email
定你個email係isp再開出嚟果啲
唔係呀 學生email嚟
屌你老母連狗
屌你老母連狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞