三國志 · 戰略版 (92) - 出道即顛峰!

994 回覆
1 Like 0 Dislike
去晒睇30蚊戲
成日話咩真實的三國要背刺都幾on9
呢個對戰遊戲季季都1 team對1 team, 背刺同endgame有咩分別
不如lol打打下都可以背刺變6打4
季季都1 team對1 team?前幾季都係多P 季。係航母ser先 1 v 1 吧
中型SER都係1對1 加一堆小區
小區基本係無作用,頭果十幾日都係主要區打
如果先手入洛陽果個SER比1-2個小區背刺
最多只會跌左個霸,但唔會令對家贏得到
就算係挑戰,開季前已經分好曬兩邊人啦
除非你計埋果d 成季係出世洲果d 人啦
頭幾季 後面服係 三個服互打,逼你兩個服合作打
有啲人雖然話就話係同服,但係同服都有人反叛㗎
你分曬點玩,先無聊囉,因為事先分一定分唔平均。
開荒先知邊啲勢力勁啲。亦有好多中間派,先好玩。
所以我自己係好反對事先分。
我都係玩果d 服啦
未開季已經有兩個服傾好左合作架啦,咪又係1 team對1 team
根本唔會存在三國呢樣野
官方一定設計到鬧交,啲人先會課金。有時我會諗官方會唔會安插一啲玩家,專登撩事鬥非。
果個post 超好笑
講到 背刺係遊戲既重要元素咁
另外 果個無敵組 成班黑社會咁
人地開post 講背刺 自己就身有屎
覺得人地串鳩佢 就成個小組去開火

Ps 個組夠勁中二病 啱啱睇翻似乎個組長叫 神明
勁 井底之娃 feel
下季係咪又變返強強聯手?
反而我覺得官方分組先好,開季睇成堆人強強聯手已經知冇得打。至少今季冇強強聯手有8成服唔係一面倒,其餘一堆垃圾指揮露哂底。而且今季官方既設計係唔同州打就有戰功,保留左反叛既可能性。
除非官方開季唔比分組名單就刺激
老實講 我自己認為官方分得幾好
睇得出 霸業盟vs霸業盟 一唔夠人打就會滾雪球到尾好正常 隻game好少可以反cup除非對方失誤
本身陸服無陣營,垃圾台服改d 唔改d
反cup機會差不多0啦
233 hi
人數差距一大 就點都cup唔到
靜過太空 三戰區已死
仲拉鋸緊 好想快啲完季
我作為今季嘅三國玩家,去到呢個S11嘅尾聲,我真係覺得越嚟越迷惘,一方面我好開心可以脫離呢十一季嘅惡夢,另一方面我對前路真係好迷惘。

喺呢十一季裏面,每一季都令我覺得好辛苦,俾魯芬明目張膽咁攞走啲高地、俾魯芬淋水、俾魯芬抌晒啲嘢落垃圾桶、俾魯芬冷嘲熱諷,呢一啲日子一直維持咗十一季。
屌你老母 !
我呢世都會記得山本彩G s11果陣欺凌過我
係囉 魯芬成日恰鳩啲巴打
喂 你咁講野良心唔會痛?
魯芬好惡死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞