BABYMETAL World Tour 香港 2023

355 回覆
17 Like 4 Dislike
B區panel 前乜都聽到好聲
燈少到live house 咁
Btw佢地開場/ 完場前播個隻歌有無巴打知係咩名幾岩聽
睇完返到屋企沖埋涼都仲好撚high
SYNCOPATION同AKATSUKI真係諗都唔洗諗
HEADBANGER都冇係意外的
C2最多嗰次mosh pit先得嗰五六條友 玩條毛
C區勁多木頭人齋舉機 手都唔fing下
A區一開始開mosh pit 入面真係好似有幾個嚇左一跳咁
見佢地淆到唔敢郁, 之後先退返出去
希望隻地之後會入嚟mosh 下玩下
毒撚show 帶條女入去把撚咩
香港睇show可能情侶仲多個毒撚
護條撚咩咪又係俾人撞走埋
Electric Callboy — we got the moves
Bring me the horizon — happy song
係咪呢兩首?
睇show係咁㗎啦,要護花就唔好帶佢來阻住晒
好奇有冇人買到
仲有attack attack sticky sticky
C區聽得好清楚
以為自己去左HA睇show
Crabcore
無紅月真係有點失落
D大陸佬又高又影哂首歌 好撚勁
撞極手上部機點都唔跌 有幾下都扮野撞過去都唔跌 好撚勁
咁唔好彩尋晚唔知喺咪B區一開pit有個人俾人撞飛果吓一嘢重擊我條腰 但我頭也不回繼續睇
尋晚B區撚表示幾好玩, 無A區咁迫開pit可以隨時join又可以隨時去返後面panel空位抖, 最估唔到個圈開到咁大. 問返A區frd話前面迫到都唔多開到, d人掛住推前多
係咁叫開WOD架嘛 前期叫到我好似傻仔咁
好彩個外國人把聲夠響一齊叫
A區好撚有feel ,原本企左邊偏中間,之後一開場比左邊撞左去中間
企最前面d護花柒頭,阻撚住曬,又唔fing,又唔跳,全程攬撚住條女,條女又全程拎住部機影on99
後尾見到A區後排都開到大pit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞