俾你係陳家樂,你要邊個詩雅?

321 回覆
5467 Like 511 Dislike
但都冇波
隻手可以放邊度…
來來去去淨係人哋同個ex打車輪嘅相,咁就公廁
咁又真係唔夠啲連登毒撚純潔嘅。
屌你老母
愛不難
YouTube 有
好正睇左十次
真係走去罰抄找數俾連登仔
最尾果張核突到
重點 衛c 雅無腦無學識 , 連c 雅有內涵好多
得閒做吓愛
38歲
摸住對淫腳都夠啦
我揀陳家樂

淨係嗰張脷相已經過唔到心理關口,被上手玩成咁點攪呀,衛詩雅起碼個底好好多囉
我鍾意x,我地好多野都好夾,一齊會好開心。
可惜嘅係相處落總係有啲野,係令到大家戀人未滿,實際係啲咩我都講唔出,搵唔到原因嘅問題,咁就應該係timing 問題。我總係覺得我係入唔到佢靈魂最深處,我知道喺佢靈魂最深處有一個密室,我知佢存在,但從來見唔到門口,而入面有啲咩,係一個謎。

至於Y,其實佢係個好女仔。講歷史,每個人都會有,真係唔值得在乎,反而重點係我感覺到佢真係好愛我,由佢對住我每一個笑容,我見到喺成年人世界唔會表露出黎嗰份天真,我知我會係修補到佢靈魂嘅chosen one,而我亦好落意為佢做呢一個角色。佢會係個好太太,如果將來有小朋友,佢絕對會係一個愛我又愛小朋友嘅好媽媽。

如果要選擇,成日都話小朋友先需要做選擇,成年人,其實係連選擇嘅機會都冇,現實唔到你揀邊個。你可以揀嘅係等你愛嘅人,定係珍惜愛你嘅人,兩者無分對錯,只係隨心,而殘酷嘅閱歷令我要去珍惜會珍惜我嘅人。
你乜水?
姐弟?

整容之前就正
而家個樣越嚟越蛇精
呢個真係重點
衞CA youtube 片係極度顯示出佢無學識
即使佢考埋晒D乜牌乜牌
都只証明佢得技能, 無學識, 讀唔成書
性格連贏啦 佢好撚單純白痴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞