New Balance 討論區 (52)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
無講錯喎 你想一定係真咪俾貴d買官方囉同埋你有懷疑嘅點解唔係買之前上黎問左先?
依家你買左我話你知係假你又會掉左對鞋佢?
唔係個個玩開NB鞋識分真假
買完有懷疑,擺上嚟問下真假有咩問題?
對鞋唔買都已經買咗,冇得返轉頭
你地就走去答人做乜唔去官方買? 買之前做乜唔上嚟問? 係咪搞笑?
如果你話我地知係假,至少可以踩上鋪對質退款,開名報海關,提一提大家

上面嗰啲人仲好笑,話咩千幾蚊貨仔擔心依樣果樣買咗假又點都分唔到
大佬啊,買新鞋都係為咗開心
又唔係冇俾錢買得特別平,真金白銀買咗對假嘅,試問邊個會著得安心
大家入嚟問都係虛心請教下,都食哂負皮比你地串,仲可以點討論落去?
啱啱留意到996 同998灰出返美制, 但就由M996/M998 轉左U996/U998, 請問M同U有咩分別架??
如果990v3同993都著開9.5, 996 or 998要唔要買大or細個碼
要平咪自己take risk囉 上網買resell不嬲講個信字 又要平又驚呢樣驚嗰樣 係買家本人搞到自己唔開心多啲wo 其實你去第2度問人地都未必理你 啲platform驗鞋都收你service fee啦 唔係諗住次次買完上嚟搵人幫你睇下話
嘩poopoo 990v6做到1480
同問 Poopoo u996 1680 值唔值?
好吸引 但係想要TC6
M > MEN
U > UNISEX
只係NB懶得再分兩個型號 > M998 + W998
但佢係SIZE都SHOW 返 M6/W7.5
其實男女嘅分別係size上嘅啫?
鞋頭正常情況女款會窄啲
所以呢款998就男女同一款鞋頭
屌呀, 今朝996仲可以用CC30, lunch 就invalid 左
見到美國官網返咗灰色990v4,size應該揀同990v3/993/2002r一樣?
係 MYTHERESA 990v6收左貨,無問題
仲好有心有埋包裝員簽名卡
所以係跟US size?
18號買同樣今日送到
今晚返去開箱希望冇問題
$13xx連DHL又幾抵玩
個size到最後係點
同問
大家覺得993定990v3舒服好著?
建議比幾蚊喺驗鞋app(咩legit app嗰類)搞
好過就咁影幾張相掉上網問人
跟美國一樣
係,你開箱嗰一刻就知好有心包裝
993重啲,有種厚實感,去旅行唔會著
v3輕啲,包腳啲,彈啲,平時出街著
v6好似Hoka feel
EB用BNS送黎 收成96蚊運費
998終於到手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞