查理斯加冕禮舉行前夕 哈里王子遭炮轟 卡米拉兒子罕見公開反擊

17 回覆
2 Like 1 Dislike

你個淫賤老母當年嫁唔到皇子『跌咗個橙 執返個桔』先至揀你老豆, 貪佢係皇太后契仔
如果卡米拉係正經女人就唔應該介入查理斯婚! 亦都唔會有你呢隻『油瓶仔』啦!仲以個老母好馨香
push
查理斯的次子哈里王子(Prince Harry),也在自己的回憶錄《備胎》(直譯)中批評卡米拉很危險,是個壞人,為了自身與媒體拉近關係、改善形象,會不停爆王室的料

講出嚟自己有冇笑呢啲咪佢自己做緊
Push
英國王室娛樂性係咪歷史最勁
有冇人反而對卡米拉冇咩特別反感既感覺
一切都係樣既問題,試下佢地戴安娜個樣調轉唔會又會點
佢本身先係同查理斯係真愛,愛足幾十年都係幾痴線
公務上又踏踏實實,最終英女皇都承認左佢(反而英女皇根本唔鍾意戴安娜)
佢應該想講暗地裡爆
自己係明爆
查理斯真愛幾十年,其實我唔明啲人係唔抵得卡米拉唔靚兼老過人幾年都做都皇后阿,定唔gur 佢離婚再嫁,越嫁越好
D西方人離婚當食生菜
雖然皇室同平民又有D唔同,但係唔係都係一個開放同進步既表現咩
一係好似以前咁,係咪皇室既老公老婆一定要係貴族咁先OK
有冇人反而對卡米拉冇咩特別反感既感覺
一切都係樣既問題,試下佢地戴安娜個樣調轉唔會又會點
佢本身先係同查理斯係真愛,愛足幾十年都係幾痴線
公務上又踏踏實實,最終英女皇都承認左佢(反而英女皇根本唔鍾意戴安娜)

唔好喺度『引人笑 引狗吠』好唔好?
如果卡米拉真愛查理斯, 就應該等佢
但卡米拉『姣婆守唔到寡』嫁唔到皇子就即刻琵琶別抱
好啦! 嘅然結咗婚 就應該守婦道從一而終,但她卻閪痕難耐
查理斯結咗婚, 卡米拉仍然勾引佢, 咁嘅壞女人應該浸豬籠

睇下英國人點講佢(轉載)

支那01真係狗嚟

乜撚嘢心機小三,呢啲垃圾字都照寫落去?
佢本身都嫁得好,其實如果戴安娜王妃唔爆料,佢都未必會離婚

擺明佢地上流社會各有各玩
咁查理斯都勤力做公務,係啲媒體唔提,之前英女王過身大家講到佢垃圾上位咁

如果戴安娜仲在生啲人點睇佢,你見狗仔甚至傳統媒體bbc 都唔放過佢,佢仲會有年華老去,無後生咁靚,最後榨壓最後一啲利用價值,會唔會整到佢個名聲變成佢前妯娌咁臭
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞