狂賀!!!快線撚被教訓

283 回覆
620 Like 26 Dislike
其實唔係快過中線車就行囉,係淨係爬頭先行得,即係你爬完頭已經要cut 返入去
冇 新既一樣
後車 o係我心目中係抵讚嘅
但前車如果隊條片去1823話後車佢咁樣cum埋黎令到佢要dup迫力,就算後車唔使賠前車,會唔會都比好人告老不呢
就咁睇片後車cum返前車前面個距離似得半個車位,咁樣硬cut埋黎算唔算有危險都5050喎
癡撚線 前車狂燥症? 好容易玩出事
果然白卡之都 一推人叫好 咩世界 人家撞到反車果陣你班撚樣燒衣紙啊 仆街
點會
磨一磨
靚過新車添呀
唔係,佢係我朋友黎,ig post左Hi花個車頂
你覺得連登仔有幾多個有車牌?
應該唔算閘,黑車迫力都冇落,最多都係算冚佢一巴
黑車自炒嗰吓都唔係避人,可能佢自己呆咗,唔撚記得要入彎
其實呢條路, 行慢線係最快
永遠有車行2-4線但慢線係無車, 去到前D到大埔出口先去返3-4線啦
快線L瞓著咗啊
咁都hi邊
係咪要當架車o係隔離線前我少少跟住feel到佢想閘埋黎我要落迫力差佬先當閘而告老不呢?
連登唔知咩價值觀
咁撚危險嘅扒頭都鼓吹
你係咪未試過收工揸車 點樣彈出彈入扒頭
你cut 返入中線就要等快線無車先入得返
抵能死啦快線撚
作為其中一個駕駛者, 狗會執法嚴D我會明
我就無咁嚴, 你跟得到前車就OK, 否則就咪鬼同隔離車平排頂晒3,4線
快線係比人cut線用
一路係咁行快線既唔係快線撚係咩
霸快線我都忍到
可唔可以最起碼跟牌揸
見到後車快就入一入中線讓一讓
成條片由頭到尾都騎緊快線
1823嗰啲通常係令到你要大dup先會做嘢,啲差佬好懶。不過如果好似呢條cam片咁俾人擺上網好多人睇好多人討論,再加上藍車好明顯有惡意,差佬可能會自己告藍車
可能佢唔知咩叫快線
120行慢線,三個灣內可以過到廿鳩幾部車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞