「五月之約」五月天[ 好好好想見到你 ]香港站討論區(5)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
笑忘歌真係一路唱一路喊
希望2024紅館見
睇番舊相先發現今年唔係五月無得聽洗衣機好似爭咁d野
我見五月係澳洲開似係因為呢樣多啲
好好嗰個quota真係浪費

BTW我坐樓梯位
一聽到嗰個係南京人
我聽到有一陣噓聲
唔係香港人仲要點公司場歌,抵畀人屌
其他城市都係咁
呢幾年嘅特色嚟,咁樣就多咗好多「搖滾區」「前排」可以賣貴啲

香港啲人少做少錯
唔會咁快放寬返啦
下次如果仲係中環場啲位可以set得好啲
1380坐8x幾號真係好好好側
全程差唔多睇mon
同埋行同行之間可以闊少少
無後悔買左2場真係好好好好睇
今年無得飛台灣又要等一年

山頂位
呢到
1380會咁後同咁側真係好仆街
佢地仲會返紅館?要唱多好多場喎
琴日睇完
真係覺得聽一次突然好想你既live 真係人生to do list
雖然超舊超聽慣哂 但呢首live 好入心入肺
喊撚到我仆街
想聽返原版
阿信講廣州簫王以為真係有星爺
我day3都係睇1380,都係全程睇電視
但佢地走過黎個時幾high
琴日睇880 c3區就另一種睇法
望住成個場螢光棒變色,又係另一種high 法
仲要琴日c3個個保安姐姐,捉人都唔算捉得好嚴
本身好唔鐘意呢個主題 可能因為其實呢幾年 就算冇得睇 都會上Mixlr聽啲人偷直播 大概都知係咩歌 同埋阿信狀態係點 聽佢愈咪愈多嘴其實有啲失望
佢地今次嚟我都冇咩點放上心 心諗好似冇咩feel
覺得佢地演唱會變左做大型播歌現場
自從呢個星期佢地好似有接受到大家既意見 盡量tune好 盡量真唱 一步一步咁改善
但係所有野都啱啱正軌 就完了
希望阿信落到澳洲 番到台灣都要繼續努力真唱 係大陸就墊下聲啦
因為真係有好多好錫你同愛護你既歌迷 就算你把聲沙成點都會繼續支持
星期六果場明明自己都有講過 演唱會就係有唔完美既地方 想聽完美就番去開YouTube 希望你唔好放棄
天使呢首神曲竟然6日無人點
唱左啦
佢琴日話開始諗咩係完美
我想講演唱會既完美 就係live
一首歌要現場演奏 先有佢既生命係入面
覺得玫瑰少年好撚正
岩呀,話知佢走音,甩beat,唱唱下唔夠氣回氣
我就係想聽現場唱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞