秀茂坪童黨燒屍案大王讀到博士學位

262 回覆
659 Like 45 Dislike
天水圍四川涼拌老闆
而家好多書同journal都有online version
你衰咩坐咁多監
用咗幾耐適應監倉外嘅生活
邪惡博士
就算判終身都有機會假釋
點都會諗吓一旦有機會出獄,會想做乜嘅
2019 演變成黑暴,不是社運。和理非先係社運。
三五成群一班黑衫,暴力私了市民,只要唔同意見就無差別中火攻擊圍毆。

反而秀茂坪童黨殺一個人就坐終身監禁,點都係做黑暴着數
2019個班仆街黑暴無業廢物自稱學生都係啦,出嚟咪又係吸毒撈偏做做黑社會靚,有案底你估做咗啲咩啊?仲唔俾啲大佬睇中佢生牲凶殘做打毛,幾個圍住一個人打放火燒
監獄有電腦房的
不過以後坐監未必咁易讀到書了,自從ouhk改名做hkmu之後好多part-time degree 都cut 左,唔知 函授課程係咪都係咁
入獄之後先讀

同讀緊之後入獄

係兩樣野黎
所以而家社會唔可以姑息黑暴,漏網之魚潛伏喺社會咪又係用角色方法偷呃拐騙,諗住顛覆社會,以為自己冇能力唔讀書會隨心所欲

黑暴極端暴力分子,出嚟縱火傷人私了,鼓吹煽動仇恨,極端暴力嗰班都仲未捉齊人。仲要成班和理非叫佢哋唔好咁做,唔好用暴力唔好騎劫成個運動,結果呢班仆街黑暴黑衫人社會失敗者極端暴力分子敗家正一累人累物

唔係蘋果爆成班垃圾失業無業低端職業讀書唔成先知原來咁撚多失敗者出嚟,諗住用暴力顛覆社會
king哥年代已經用電腦分析賽馬啦點會冇
叫呀必聽日考會考 仲問佢考成點
其實大王都幾warm
呢單案嘅重點
吉列豬朳
讀到上博士唔平喎,咁撚有米既
冇得咁睇
大把連登仔夠有才有藝
但現實都係做咕喱
之前有新聞話係ou
返香討啦柒頭
教師係要讀指定課程先得
例如教育學士、教育文憑、CertEd

所以碩士博士都唔係qualified program
佢係研究教育,唔係做教書
我老豆十幾年前讀當時嘅OU
都係手寫交功課
佢讀嗰D中國文學同歷史嘢
所以成日去買原稿紙做功課
有一次我瞄到教授話佢字體潦草迪唔明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞