薛影儀專訪|首透露不愛笑原因 阿儀從不理會惡評:「唔好睇、唔好理人點講」

27 回覆
8 Like 9 Dislike
附送阿儀泳照!!!

阿儀的MV在七天內已過100萬點擊。

MV 上線7日播放破百萬
MV破百萬view、成為全香港都熟悉的名字,一切都源於2021年參加亞洲小姐選舉。那阿儀當初為何會參選?「吓?我試吓參加喳,年齡不限,被人關注,啲人留意我咁囉,啲人好留意我IG咁囉。試吓之嘛,咁難得,把握機會囉,咪試吓參加囉。」自言從來不會有壓力的她,台上台下都態度如一。「啲佳麗答得好好囉,跳舞、才藝都幾好呀。」她又覺得自己表現如何?「OK啦。」那又會對自己有要求嗎?「都冇㗎。」會有壓力嗎?「唔會呀,OK呀。」

阿儀奪得「最佳努力獎」。

阿儀的經理人Connie對她照顧有加。
Connie分享:「阿儀係讀英文中學嘅。有一個趣事,有次去間餐廳度食嘢,係英文menu,我好用心咁解釋畀阿儀聽之後,佢就話佢係讀英文中學嘅,我就驚訝原來阿儀識睇?佢話係呀。但我一路解釋嗰時佢都唔講!原來佢英文都唔錯。

阿儀表示,小時候的她並不特別喜歡唱歌跳舞。

原文:https://hk.news.yahoo.com/%E8%96%9B%E5%BD%B1%E5%84%80%E5%B0%88%E8%A8%AA%EF%BD%9C%E5%8F%83%E9%81%B8%E4%BA%9E%E5%A7%90%E6%B1%82%E9%97%9C%E6%B3%A8-%E9%A6%96%E9%80%8F%E9%9C%B2%E4%B8%8D%E6%84%9B%E7%AC%91%E5%8E%9F%E5%9B%A0-%E9%98%BF%E5%84%80%E5%BE%9E%E4%B8%8D%E7%90%86%E6%9C%83%E6%83%A1%E8%A9%95%EF%BC%9A%E3%80%8C%E5%94%94%E5%A5%BD%E7%9D%87%E3%80%81%E5%94%94%E5%A5%BD%E7%90%86%E4%BA%BA%E9%BB%9E%E8%AC%9B%E3%80%8D-035834714.html?feature.socialseeding=social
因為阿儀係你既小baby
阿儀不紅 天理不容
每次睇佢同佢經理人啲相,都覺得佢經理人應好想整死佢,點知無論點鳩拍都有view
係英文menu,我好用心咁解釋畀阿儀聽之後,佢就話佢係讀英文中學嘅,我就驚訝原來阿儀識睇?

佢經理人正好多
啱,紅左之後連登會再反,然後再加句dont make stupid people famous
靠呢隻金蛋搵錢架
原來佢英文勁?
呢套好好睇
但入面講既野現實已經apply唔到喇
佢係咪當阿儀智障?
baby baby baby~
honey honey honey~
鳩先有view
估唔到古人有句說話物極必反係啱嘅
而家資訊咁發達,睇咗咁多正嘢之後,啲人居然厭咗想睇獵奇嘢
不過太重口味我不了
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
經理人俾阿儀撚返轉頭
無止境的喧嘩浪費精神費事理
阿儀智商其實係咪好高
阿儀
連登仔至愛
咪玩啦,佢依家咁樣不知幾成功
如果佢正正經經做藝人,係娛樂圈入面佢只係普通人一個,仲要佢本身亞姐出身毫無地位可言
家陣一手捧起個醜女做諧星賺到fat fat
做知名諧星背後嘅靚女又一樣可以被注意比人j
今時今日明星夢已經唔值錢
你仆街啦!
有並?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞