裸男搭港鐵:我活喺自己嘅遊戲世界入面,唔好理我

262 回覆
606 Like 6 Dislike

遊戲世界 match
忘我既境界
真 看破紅塵
我做野有佢一半咁投入唔理人地目光就好
真男人
大師
疑似職員回應指「你使唔使落車著返衫先?」裸男則表示「唔使啦,唔該。

疑似職員回應指「你使唔使落車著返衫先?」裸男則表示「唔使啦,唔該。

https://www.facebook.com/nononono1234/videos/1473007279411825/
網上流傳一輯裸男相片及影片,顯示一名年約20歲的青年,全身赤裸,只穿著涼鞋,聽着耳機及手持銀包電話,今日晚上現身尖沙嘴匯豐櫃員機,相片及片段又顯示他乘搭港鐵,其間有疑似港鐵職員上前查問,男子表示計劃到坑口站。警方表示,晚上在港鐵北角站拘捕一名男子,涉嫌猥褻露體。

有相片顯示,裸男在港鐵車廂時,有兩名職員站在其身旁。影片所見,疑似職員的男聲與裸男對話,男子對答正常,並表示他會在坑口站下車,又問「你畀唔畀我搭架?」疑似職員回應指「你使唔使落車著返衫先?」裸男則表示「唔使啦,唔該。」其後裸男繼續打電話,沒有再理會他人。

爭兩個站都唔俾人搭埋
平時網上覺得有人找數會覺得係真漢子
到有real case 出黎 反而覺得佢係戇鳩仔一名 都唔知博乜

找數真漢子

有禮貌!抵讚!
係咪畀主人罰??
佢身材都唔錯
可以一戰
讀者劉小姐途經漢口道一間銀行理財中心附近時,見到一名下身赤裸的男子在ATM機前提款,於是上前查看
讀者劉小姐途經漢口道一間銀行理財中心附近時,見到一名下身赤裸的男子在ATM機前提款,於是上前查看

其實條仔幾正
想同佢做愛
其實幾勁 可以真係唔理其他人既目光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞